• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cockold lubicie ? czy bardziej wasi facececi ?

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Proszę o zacytowanie mojej wypowiedzi w której tak się wyrażam o osobach praktykujących cuckold.
Proszę bardzo, tutaj: https://sexforum.pl/threads/cuckold.18693/page-8#post-497108

Stosujesz pejoratywne stereotypy, że relacje cuckold czy trójkąty są powodowane wyłącznie tym, że facet nie jest wstanie zaspokoić swojej partnerki. I bywają relacje cuckold opierające się o elementy dominacji tzw. hotki nad rogaczem, ale to też najczęściej jest element role play...czego jak widzę Ty totalnie nie ogarniasz i jesteś zamknięty w swojej bańce normalności.

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
@Warszawiak82
Widzę, że bardzo Cię boli moje zdanie, choć nikomu nie ubliżam, a wyrażam się jedynie o samym zjawisku. Mam o nim negatywną opinię i nie za bardzo interesuje mnie co o tym myślą osoby praktykujące cuckold.
Jak dla mnie jesteś zwyczajnie przewrażliwiony, co świadczy o Twojej niedojrzałości.

Analogicznie - uwielbiam pissing, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim odpowiada, nie jedna osoba na tym forum pisała wprost, że jest to dla niej obrzydliwe. I mam tak jak Ty prowadzić z każdym wojnę, bo ma inne zdanie na temat mojej ulubionej perwersji? Musiałoby mi coś mocno spaść na głowę.

relacje cuckold czy trójkąty są powodowane wyłącznie tym
Nigdzie tak nie pisałem. W mojej wypowiedzi, którą zalinkowałeś, pisałem wprost:
Jednym z czynników jest też zapewne
I uprzedzam - chodziło mi o zjawisko, nie o konkretne osoby, bo widać, że mocno opierasz się na emocjach, zostawiając logikę daleko w tyle.

Zatem mogę Ciebie zapewnić, ze to nie strach przez porzuceniem, bo nie potrafię jej zaspokoić
Chyba do tego jeszcze jakaś lekka paranoja Ci się wkradła, ponieważ nigdzie nawet nie insynuowałem, że tak jest w Twoim przypadku. Jak już pisałem - nie interesuje mnie Twoje życie seksualne, za to wyraźnie widać, że jesteś gorąco zainteresowany moim, urządzasz jakieś wycieczki osobiste, które mają sprawić bym poczuł się urażony - nie licz na to, żaden anonim z Internetu nie jest w stanie tego dokonać, a już na pewno nie ktoś prezentujący tak niski poziom merytoryczny.

Możesz mi powiedzieć jakie masz kwalifikacje do stawiania takich tez?
Nie muszę stawiać żadnych, opieram się zdaniach części osób praktykujących cuckold.

Więcej luzu życzę.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
@Warszawiak82
Widzę, że bardzo Cię boli moje zdanie, choć nikomu nie ubliżam, a wyrażam się jedynie o samym zjawisku. Mam o nim negatywną opinię i nie za bardzo interesuje mnie co o tym myślą osoby praktykujące cuckold.
Jak dla mnie jesteś zwyczajnie przewrażliwiony, co świadczy o Twojej niedojrzałości.

Analogicznie - uwielbiam pissing, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim odpowiada, nie jedna osoba na tym forum pisała wprost, że jest to dla niej obrzydliwe. I mam tak jak Ty prowadzić z każdym wojnę, bo ma inne zdanie na temat mojej ulubionej perwersji? Musiałoby mi coś mocno spaść na głowę.

Nigdzie tak nie pisałem. W mojej wypowiedzi, którą zalinkowałeś, pisałem wprost:

I uprzedzam - chodziło mi o zjawisko, nie o konkretne osoby, bo widać, że mocno opierasz się na emocjach, zostawiając logikę daleko w tyle.

Chyba do tego jeszcze jakaś lekka paranoja Ci się wkradła, ponieważ nigdzie nawet nie insynuowałem, że tak jest w Twoim przypadku. Jak już pisałem - nie interesuje mnie Twoje życie seksualne, za to wyraźnie widać, że jesteś gorąco zainteresowany moim, urządzasz jakieś wycieczki osobiste, które mają sprawić bym poczuł się urażony - nie licz na to, żaden anonim z Internetu nie jest w stanie tego dokonać, a już na pewno nie ktoś prezentujący tak niski poziom merytoryczny.

Nie muszę stawiać żadnych, opieram się zdaniach części osób praktykujących cuckold.

Więcej luzu życzę.
No proszę....my też kilka razy bawiliśmy się pissingiem w obie strony i było to dla nas mega fajne :)

Zatem cieszę się że mamy jedno upodobanie w którym się zgadzamy.

Co do cuckold , może trudno będzie Ci w to uwierzyć, ale u nas jest to jedna z form naszego seksu - ok jedna z najbardziej perwersyjnych, ale nadal naszego. Nie ma u nas żadnych elementów poniżania mnie, odmawiania seksu, wręcz przeciwnie, każde z tych spotkań kończyło się naszym seksem lub oralem, gdzie oboje byliśmy całą sytuacją maksymalnie nakręceni.

Bawimy się tak od prawie dwóch lat, ale z długimi odstępami pomiędzy spotkaniami, bo chcemy aby jednak sednem naszego seksu był seks tylko między nami. Ot taki pieprzny dodatek na jaki sobie niekiedy pozwalamy :).

Mam wrażenie, że siebie wzajemnie nie przekonamy, zatem niech każdy zostanie przy swoim i nam obu "piss" ✌️.

Kobieta

CandyAnna

Cichy Podglądacz
Nigdy nie miałam takich fantazji, ale po przeczytaniu niektórych wypowiedzi, nie powiem, troszkę zaiskrzyło, to nieźle nakręcające, że można i mieć ciastko i zjeść ciastko🤭 nigdy nie chciałam zdradzać swojego partnera, ale na myśl o tym, że mogłoby go kręcić moje spróbowanie innego, aż robi się ciepło ☺️

Mężczyzna

zFantazja

Nowicjusz
Ja raz uczestniczyłem jakiś czas temu w cockold z trochę bardziej dojrzałą parą niż ja. Ona około 37, on około 45. Było już późno. Wypili trochę wina i wyobraźnia im zadziałała. Mężczyzna wpuścił mnie do sypialni, gdy kobieta już spała, a sam usiadł na krześle. Obudziłem ją nago z pewnymi wątpliwościami czy to dobry pomysł, ale ona uśmiechnęła się i wzięła penis do ust. Gdy się rozbudziła, założyłem gumę i wszedłem w nią. Chciała intensywnie. Potem dołączył mężczyzna i robiła mu loda, gdy ją brałem od tyłu. Zamieniliśmy się po czasie. Na koniec spuściłem się w jej ustach i poczekałem aż facet skończy w niej. Zobaczyłem jak sperma wycieka z jej cipki i się pożegnaliśmy. Całe spotkanie trwało może z pół godziny.

Chciałbym jeszcze zobaczyć moją partnerkę w podobnej akcji, lecz ona nie jest co do tego przekonana, choć fantazjuje czasem. Chciałbym usiąść obok i obserwować jak inny ją bierze. Szczególnie po odrobinie alkoholu, gdy puszczają jej hamulce. Wtedy ponosi ja wyobraźnia i jest bardziej otwarta na intensywne doznania. Chciałbym widzieć, jak inny traktuje ją jak suczkę czy swoją zabawkę. A na końcu zalewa usta spermą - bo za tym nie przepada zwykle.

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Ja raz uczestniczyłem jakiś czas temu w cockold z trochę bardziej dojrzałą parą niż ja. Ona około 37, on około 45. Było już późno. Wypili trochę wina i wyobraźnia im zadziałała. Mężczyzna wpuścił mnie do sypialni, gdy kobieta już spała, a sam usiadł na krześle. Obudziłem ją nago z pewnymi wątpliwościami czy to dobry pomysł, ale ona uśmiechnęła się i wzięła penis do ust. Gdy się rozbudziła, założyłem gumę i wszedłem w nią. Chciała intensywnie. Potem dołączył mężczyzna i robiła mu loda, gdy ją brałem od tyłu. Zamieniliśmy się po czasie. Na koniec spuściłem się w jej ustach i poczekałem aż facet skończy w niej. Zobaczyłem jak sperma wycieka z jej cipki i się pożegnaliśmy. Całe spotkanie trwało może z pół godziny.

Chciałbym jeszcze zobaczyć moją partnerkę w podobnej akcji, lecz ona nie jest co do tego przekonana, choć fantazjuje czasem. Chciałbym usiąść obok i obserwować jak inny ją bierze. Szczególnie po odrobinie alkoholu, gdy puszczają jej hamulce. Wtedy ponosi ja wyobraźnia i jest bardziej otwarta na intensywne doznania. Chciałbym widzieć, jak inny traktuje ją jak suczkę czy swoją zabawkę. A na końcu zalewa usta spermą - bo za tym nie przepada zwykle.
Widzisz może musisz tak jak ten facet postawić przed faktem dokonanym. Jak chce i ma ochotę to kobieta Ci nie odmówi jak stworzysz sytuacje. Później oczywiście powie, że tego nie chciała i nie wie jak do tego doszło. :) Większość moich trójkątów było z przypadku. Po prostu stworzyć trzeba sytuację, w której kobiecie ciężko się oprzeć. Później niby mają moralniaki, ale podejrzewam, że nie ;)

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Gdy napotykam się na cuckold to zachodzę w myśl: czy da się jeszcze niżej upaść?

Koleś, który nie potrafi zadbać o własną kobietę i jeszcze chce ją oglądać z innymi to skończona kurwa pizda życiowa, a nie Mężczyzna! 😡😡😡 To samo panienki, które ulegają takim zagrywkom: wstyd i kpina!

Dla mnie to jest kurwa nie do pomyślenia...
Mam podobne zdanie do Ciebie o tym całym cuckold.Upadek moralny,na samo dno.Trudno się będzie z tego podnieść.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Tylko ta pozycja w kolejce może trwać i trwać... Dla żony jestem pierwszy i ostatni jak do tej pory, co mnie właśnie niesamowicie kręci.

Nie zgodzę się. Tak jak moja żona jest moją kobietą, tak ja jestem jej mężczyzną. Związaliśmy się razem i należymy do siebie.
Trochę przewrotnie - czy mówiąc "moje dziecko" uprzedmiotawiam je w jakiś sposób? Co z innymi "moimi" - szefami, kierowcami, fryzjerami... Przecież nikt zdrowo myślący używający takiego sformułowania nie ma na myśli tego, że ta osoba należy do niego, niczym niewolnik.

Tak podejrzewałem, że jednym z czynników popularyzacji cuckoldu jest właśnie wzrastająca niewydolność facetów w sferze seksualnej.

Proszę mówić za siebie. Z informacji zwrotnych od pań z naprawdę dużym popędem wiem, że w seksie jestem lepszy niż większość mężczyzn. Jedna powiedziała wprost, że ze wszystkich facetów których przerobiła tylko ja byłem w stanie ją w pełni zaspokoić. Druga była tak zafascynowana moimi umiejętnościami, że ciężko jej było uwierzyć iż nie mam żadnego doświadczenia (była moją drugą partnerką, pierwsza przy moim pierwszym razie to był niewypał po pijaku, co opisywałem gdzieś na forum) i chciała nawet zaprosić koleżankę na trójkąt (co niestety nie doszło do skutku z pewnych względów 😭). Może to brzmieć jakbym się przechwalał, jednak to nie moja opinia. Po prostu taki mam dar od natury. Pewnie i znalazłyby się takie kobiety, którym bym nie sprostał, ale gdyby któraś z nich była moją partnerką, to stanąłbym na głowie żeby ją zadowolić samemu, a jakby mimo wszystko chciała innych facetów, to:

W sumie to przykre, że sam seks może być ważniejszy niż druga osoba. Nie wyobrażam sobie zostawić (lub zdradzić) żony tylko dlatego, że nie jest demonicą w łóżku, tym bardziej iż naprawdę się stara. Może i czasami fantazjuję o czymś więcej, ale na litość - seks jest bardzo ważny w związku, ale nie najważniejszy, zawsze można jakoś inaczej rozwiązać problem - bez włączania osób trzecich. Jednak jak ktoś tak stawia sprawę, to byłbym skłonny stwierdzić, że mu nie zależy na drugiej osobie, a jedynie na swoich przyjemnościach i lepiej trzymać się od niego jak najdalej.
Idź z tymi wywodami do psychiatry.Jestem pewien,że to jest już ten tzw.najwyzsxy czas.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
ja tez nie praktykuje cuckolda, ale uwazam ze jezeli sa ludzie ktorych to spełnia to nic nam do tego jest tyle innej podlosci na swiecie i falszu ze nie straszne mi sa czyjes fantazje erotyczne. Rowniez nie korzystam z ogloszen seksualnych wolalbym pojechac na jakis masaz nagimi piersiami . Nie probowalem tego robic z mezczyzna i zadeklarowana lesbijka , ale ja nie zamierzam tych wszystkich ludzi zmieniac bardziej i najbardziej odstrecza mnie hipokryzja te całe kalkulowanie ludzkie podlizywanie sie podpierdalanie jeden 2 niz to jakie ktos ma preferencje seksualne. Kolejna sprawa jakby byly kobiety do ktorych mam zaufanie i jakis kontakt emocjonalny to mi akurat nie przeszkadzaloby jako mezczyznie zeby w moim lozku spalo 10 zon kochanek partnerek. Kazdy jest rozny grunt sie tylko dopasowac co to za ataki na goscia ze zyje w zwiazku otwartym przez ludzi ktorzy chetnie zajeliby sie jego zona :D Powtarzam jeszcze raz dajcie zyc ludziom przyjmicie do swiadomosci ze wasze zycie seksualne nie jest zadna norma. Jezeli ktos pisze o sprawach intymnych to wlasnie to jest to forum, jakby agitowal sie na forum publicznym o tematyche religijnej rozumialbym oburzenie. Czytam rozne tematy nieraz zadaje jakies pytania nie dowierzam ale ten kto zaczol ten temat pewnie szukal ludzi o podobnych zainteresowaniach a nie takich ktorzy sie z tym nie zgadzaja dlatego uwazam ze wszystkie wpisy wraz z moimi niezgodne z powyzszym tematem powinny byc wykasowane. Jestes pewny ze twoje zycie jest takie wspaniale skoro nie potrafisz obojetnie przejsc kolo ludzi ktorzy czuja inaczej a nawet jak czujesz inaczej to musisz to wszedzie zaznaczac ze ty nie absolutnie nie moglbys nawet spojrzec na inna naga babke temat jest inny oni maja prawo sie wypowiadac jak chca i szukac ludzi podobnych koniec kropka o kazda wolnosc moge sie napierdalac z calym swiatem i chooj
NIE,NIE i NIE.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Może zamiast tyle czytać to weź znajdź sobie panienkę i pogruchaj z nią.

Nie jestem Redpillowcem, a ich ruch jeszcze nie istniał, kiedy byłem pełen pogardy dla Rogaczy.

Już to mówiłem: to się nazywa robienie dziwki ze swojej kobiety. Ale czy to władza? Nie powiedziałbym. To zwyczajny przegryw niepotrafiący sam zająć się kobietą.
Stroiczek,jestem ciekaw,czy zrozumiałeś"Malowany Ptak".Mniemam,że ani słowa.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Ale ja zupełnie nie oceniam preferencji innych i tak samo nie chciałbym, aby ktoś oceniał mnie. Tj. oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.

Są ludzie, dla których np. wytrysk w usta dziewczyny świadczy o braku szacunku dla niej albo i tacy dla których w ogóle seks oralny jest obrzydliwy. Tak samo niektórzy myślą o seksie analnym.

I nikogo nie można za to krytykować, a tym bardziej wymuszać praktyki które dla kogoś są nieakceptowalne.

Ale jeśli partnerzy zgrywają się w swoim temperamencie i kręcą ich te same rzeczy to jest super gdy razem można odkrywać kolejne sfery seksu :)

Moja dziewczyna tak jak ja uwielbia seks, uwielbia eksperymentować i jej doznania z kimś innym, dla nas są po prostu kolejną formą naszego seksu. Tak jak w naszym seksie, jestem przy niej, całuję ją, patrzę jej w oczy, czerpię przyjemność z tego, że jej jest w tym momencie super, nawet jak w tym momencie stymuluje ją masażysta do którego poszliśmy.

Dla nas jest jest to wyraz naszej otwartości na siebie, swoje potrzeby i zaufanie jakim siebie obdarzamy. Zwłaszcza ona musiała w tym nabrać pewności, obawiała się czy jej widok podnieconej dotykiem innego nie wpłynie na nas negatywnie i to ją nieco hamowało na początku. Dlatego, jak na trzecim masażu erotycznym na jakim byliśmy, doszła do orgazmu, to było dla mnie super przeżycie. Rozumiałem jak wielkim musiała mnie obdarzyć zaufaniem, aby przy mnie przeżyć orgazm z innym, który od strony czysto seksualnej i dla niej był bardzo miłym przeżyciem.

Co nie znaczy, że uważam że osoby nie akceptujące takich praktyk ufają sobie mniej, są bardziej zacofane, mniej otwarte, itp. O gustach się nie dyskutuje i każdy ma prawdo czegoś po prostu nie chcieć, nie akceptować, nie lubić.
Co za bełkot.Tak,wytłumaczyć można wszystko.Nawet upodobanie do zabawy z kupą.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Lubicie takie klimaty bardziej wy czy wasi faceci jest tak was namówili ?
Należało by zadać pytanie:czy nimfomanki czują się dobrze z facetami,ktorzy im oficjalnie pozwalają się pieprzyć z kim popadnie.Tak to wyglada de facto.Z jakiegoś powodu,dla mnie niezrozumiałego,niektórych to kręci.Od razu zaznaczam,że denerwuje mnie w tym nie to co robicie,tylko sposób przedstawiania tych zachowań przez kobiety.To ON,on mnie namówił,czy nawet zmusił.Ja-facetka-ofiara jego zboczenia.NIE,wy,facetki,nimfomanki,trafiłyście na to,co wam sprawia rozkosz.