• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co was podnieca?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mnie podniecają szczupłe i drobniutkie dziewczyny z nie za dużymi piersiami w krótkich spódniczkach albo szortach aby były odsłonięte nogi i okulary u nich, jakbym miał taką dziewczynę na stałe to normalnie bym z niej nie schodził jakby się dało :)

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Podniecało mnie jak byłam gdzieś z partnerem, na jakiejś imprezie rodzinnej np i napisałam mu wiadomość, że mam w tej chwili ochotę na ostre ruchanie od tyłu w kuchni jego rodziców. I patrzyłam jak odczytuje to i patrzy na mnie i wiedziałam już, że sobie to teraz wyobraża.

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.

A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Też tak mam, że musi ładnie pachnieć no i też nie może mieć brudnych paznokci bleee.
Jeszcze podnieca mnie jak ma ładne rysy twarzy, fajną fryzurę i jakiś fajny ubiór. No i czasem gdy ma fajne auto 😅