• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was podnieca?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mnie podniecają szczupłe i drobniutkie dziewczyny z nie za dużymi piersiami w krótkich spódniczkach albo szortach aby były odsłonięte nogi i okulary u nich, jakbym miał taką dziewczynę na stałe to normalnie bym z niej nie schodził jakby się dało :)

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Podniecało mnie jak byłam gdzieś z partnerem, na jakiejś imprezie rodzinnej np i napisałam mu wiadomość, że mam w tej chwili ochotę na ostre ruchanie od tyłu w kuchni jego rodziców. I patrzyłam jak odczytuje to i patrzy na mnie i wiedziałam już, że sobie to teraz wyobraża.

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.

A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Też tak mam, że musi ładnie pachnieć no i też nie może mieć brudnych paznokci bleee.
Jeszcze podnieca mnie jak ma ładne rysy twarzy, fajną fryzurę i jakiś fajny ubiór. No i czasem gdy ma fajne auto 😅