• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Pytanie jak w temacie, można ziać jadem i narzekać do woli. Dopisujcie też ile jesteście razem.
W przypadku mojego (22 lata razem 🤯) top 3 najbardziej irytujących kwestii
1. Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co
2. Zachowanie za kierownicą - ciągłe komentowanie innych kierowców, trąbienie, bycie szeryfem na drodze.
3. Irytujący mega głośny śmiech hieny gdy go coś naprawdę rozbawi.
Ja się ograniczyłam do 3 ale wy możecie się nie ograniczać 😝
Seks to temat rzeka. Im dłuższy związek tym dłuższa abstynencja.

Kobieta

LilkaBee

Cichy Podglądacz
Jesteśmy razem od 2 lat. A najbardziej przeszkadza mi u niego to, że częściej woli komputer niż czas ze mną. No i... Chrapie. Oszaleć można 😅😂

Kobieta

LilkaBee

Cichy Podglądacz
-Od święta sam z siebie coś zrobi w domu: odkurzy, umyje podłogę itp.
-jest mało aktywny. To nie jest czlowiek który ma ochotę isc na spacer, pochodzić po górach itp. On musi mieć cel jak wychodzi z domu.
-bywa przemądrzały, uparty
-jak czasem zadaje mu jakies trudniejsze pytanie to jest pół minuty ciszy co mnie doprowadza do szału.
-mógłby mieć większe libido 😞
Jak sobie z tym Radzisz?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Jesteśmy razem od 2 lat. A najbardziej przeszkadza mi u niego to, że częściej woli komputer niż czas ze mną. No i... Chrapie. Oszaleć można 😅😂
Moja partnerka też nie mogła zrozumieć na początku. Później zaczęła oglądać w to co gram, zaczęła wsiąkać w fabuły gier albo zaczęła dołączać chociaż na komunikatory gdzie rozmawiałem ze znajomymi podczas gier multiplayer. No i nie ma z tym problemu. Tak samo jak ja nie mam z tym problemu że potrafi przez cały dzień oglądać serial. xD

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Mnie denerwuje, że może dużo jeść, a jest szczupły 😃
1ud9x8t.jpeg

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Prawie jakbym czytała o swoim byłym. Też wiecznie zmęczony, nic nie chciał robić, ani nigdzie ze mną wychodzić. Wszystko musiałam robić sama. A jeszcze jak zaproponowałam, że gdzieś pójdziemy i się łaskawie zgodził, to musiałam płacić (teksty w stylu „no doooobra ale Ty płacisz”). To lepiej mi samej i bardziej ekonomicznie 😂 Jeszcze mnie zdradził na koniec.
Tragedia. Szczególnie ta zdrada. Ale generalnie nie rozumiem też ludzi, którzy nic nie lubią robić. Ja czasem inicjuje aż za dużo. Wyjazdy na weekend do innych miast, koncerty, teatr, kino, muzea, znajomi, wycieczki krajoznawcze w okolicy i dalej. W łóżku to ja inicjuje różne eksperymenty. Czasem sobie myślę, że dla niej to może być wręcz za dużo ;)

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Wiem, że to może wydawać się dziwne i przesadzone, ale naprawdę... nie widzę u niej wad. Czegoś naprawdę istotnego, bo nie będę tu wymieniał błahostek. Za to ona by wiele znalazła. Nadpobudliwość spowodowana ADHD, niecierpliwość, palenie, chrapanie. Wychodzi na to, że i mi łatwiej wymienić swoje ;)

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Wiem, że to może wydawać się dziwne i przesadzone, ale naprawdę... nie widzę u niej wad. Czegoś naprawdę istotnego, bo nie będę tu wymieniał błahostek.

Rozumiem ten punkt widzenia. Moja małżonka (we wrześniu będzie 25 lat) czasem za dużo mówi, czasem ma za krótki lont i zbyt szybko się odpala, no i czasem ma problem, bo cipka mówi jedno, a głowa drugie. Ale to chyba nawet mnie nie wkurza...

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Rozumiem ten punkt widzenia. Moja małżonka (we wrześniu będzie 25 lat) czasem za dużo mówi, czasem ma za krótki lont i zbyt szybko się odpala, no i czasem ma problem, bo cipka mówi jedno, a głowa drugie. Ale to chyba nawet mnie nie wkurza...
Co to znaczy, że cipka mówi jedno, a głowa drugie? ;)