• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Pytanie jak w temacie, można ziać jadem i narzekać do woli. Dopisujcie też ile jesteście razem.
W przypadku mojego (22 lata razem 🤯) top 3 najbardziej irytujących kwestii
1. Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co
2. Zachowanie za kierownicą - ciągłe komentowanie innych kierowców, trąbienie, bycie szeryfem na drodze.
3. Irytujący mega głośny śmiech hieny gdy go coś naprawdę rozbawi.
Ja się ograniczyłam do 3 ale wy możecie się nie ograniczać 😝
Seks to temat rzeka. Im dłuższy związek tym dłuższa abstynencja.

Kobieta

LilkaBee

Cichy Podglądacz
Jesteśmy razem od 2 lat. A najbardziej przeszkadza mi u niego to, że częściej woli komputer niż czas ze mną. No i... Chrapie. Oszaleć można 😅😂

Kobieta

LilkaBee

Cichy Podglądacz
-Od święta sam z siebie coś zrobi w domu: odkurzy, umyje podłogę itp.
-jest mało aktywny. To nie jest czlowiek który ma ochotę isc na spacer, pochodzić po górach itp. On musi mieć cel jak wychodzi z domu.
-bywa przemądrzały, uparty
-jak czasem zadaje mu jakies trudniejsze pytanie to jest pół minuty ciszy co mnie doprowadza do szału.
-mógłby mieć większe libido 😞
Jak sobie z tym Radzisz?

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
Jesteśmy razem od 2 lat. A najbardziej przeszkadza mi u niego to, że częściej woli komputer niż czas ze mną. No i... Chrapie. Oszaleć można 😅😂
Moja partnerka też nie mogła zrozumieć na początku. Później zaczęła oglądać w to co gram, zaczęła wsiąkać w fabuły gier albo zaczęła dołączać chociaż na komunikatory gdzie rozmawiałem ze znajomymi podczas gier multiplayer. No i nie ma z tym problemu. Tak samo jak ja nie mam z tym problemu że potrafi przez cały dzień oglądać serial. xD

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Mnie denerwuje, że może dużo jeść, a jest szczupły 😃
1ud9x8t.jpeg