• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co Was irytuje, drażni podczas łóżkowych igraszek.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
A mnie irytuje to, gdy facet bezmyślnie macha, kręci i wierci językiem wokół łechtaczki myśląc, że jeśli się tak na maxa w tym postara i utyra, to tym lepiej dla mnie, tzn. sprawi mi to nieziemską przyjemność i szybciej odlecę w kosmos. Otóż nie, nigdzie nie odlecę, bo owszem stawiam na intensywność, ale jednocześnie też na wyczucie, czułość i zazwyczaj jest tak, że jedno pociągnięcie językiem, jedno muśnięcie wargami może zdziałać dużo więcej niż sto okrążeń wokół łechtaczki.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A mnie irytuje to, gdy facet bezmyślnie macha, kręci i wierci językiem wokół łechtaczki myśląc, że jeśli się tak na maxa w tym postara i utyra, to tym lepiej dla mnie, tzn. sprawi mi to nieziemską przyjemność i szybciej odlecę w kosmos. Otóż nie, nigdzie nie odlecę, bo owszem stawiam na intensywność, ale jednocześnie też na wyczucie, czułość i zazwyczaj jest tak, że jedno pociągnięcie językiem, jedno muśnięcie wargami może zdziałać dużo więcej niż sto okrążeń wokół łechtaczki.
Oj tak, większość panów uważa się za mistrzów minety a w rzeczywistości niewielu potrafi robić to dobrze. Namacha się tym jęzorem... w końcu dojdę, on dumny z siebie jak kogut a ja myślę "ale chujowo to robi" 😂

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dobrze powiedziane. A jeszcze jak jest na dobrej drodze, dajesz mu znaki, że niebawem dojdziesz, a ten zamiast zostać na tej dobrze obranej drodze, zaczyna przyspieszać i zwiększać intensywność. No matko kochana, dlaczego tak.
Oj tak, większość panów uważa się za mistrzów minety a w rzeczywistości niewielu potrafi robić to dobrze. Namacha się tym jęzorem... w końcu dojdę, on dumny z siebie jak kogut a ja myślę "ale chujowo to robi" 😂
To w sumie przykre, że tak jest, bo już nawet na insta pokazują jak to robić dobrze. Najlepsze minetki robią kobiety, taka prawda.
No i partner taki stały, który już nas zna, umie odczytać reakcje, już go najczęściej naprowadziłyśmy co i jak robić. Bo też każda z nas jest inna, każdej trzeba się trochę nauczyć, a ci co się mają za mistrzów patelni, niestety często zawodzą.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Uuu jakieś nadprzyrodzone zdolności masz ? Odgadujesz kto co myśli 🤣 super ale nie trafiłaś w tym momencie 🫣 nie myśl że ktoś myśli jak ty myślisz 🤔pojebane co nie? Ot cała prosta amatorszczyzny z Ciebie uchodzi 🤗
Widać po wpisach, że raczej mocny w gębie jesteś w gadaniu, zdarza się częściej niż byśmy tego chciały 😏

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To w sumie przykre, że tak jest, bo już nawet na insta pokazują jak to robić dobrze. Najlepsze minetki robią kobiety, taka prawda.
No i partner taki stały, który już nas zna, umie odczytać reakcje, już go najczęściej naprowadziłyśmy co i jak robić. Bo też każda z nas jest inna, każdej trzeba się trochę nauczyć, a ci co się mają za mistrzów patelni, niestety często zawodzą.
Dość wcześnie rozpoczęłam przygodę z seksem i pierwszy chłopak był tak samo mało doświadczony jak ja, wtedy wszystko sprawiało frajdę bo było przekraczaniem granic, odkrywaniem seksualności swojej i partnera. Pierwsze minetki były dość nieporadne, ale i tak cholernie mnie ekscytowało, że to robimy :)
Za którymś z kolejnych razów, kiedy rodziców nie było w domu a chłopak przyszedł do mnie "wspólnie się uczyć do sprawdzianu" i jak zwykle od całowania przeszedł do rozbierania mnie wpadłam na szatański pomysł... powiedziałam, że coś mu pokażę, ale na tylko patrzeć i nic nie robić. Zdjęłam spodnie, majtki i sama zrobiłam sobie dobrze paluszkami. To był bardzo dobry pomysł, patrzył uważnie jak to robię, jak szybko, jak mocno, gdzie masuję, kiedy zwalniam a kiedy przyspieszam ruchy.... następne minetki były zupełnie inne. Polecam takie doświadczenie każdemu :D

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Dość wcześnie rozpoczęłam przygodę z seksem i pierwszy chłopak był tak samo mało doświadczony jak ja, wtedy wszystko sprawiało frajdę bo było przekraczaniem granic, odkrywaniem seksualności swojej i partnera. Pierwsze minetki były dość nieporadne, ale i tak cholernie mnie ekscytowało, że to robimy :)
Za którymś z kolejnych razów, kiedy rodziców nie było w domu a chłopak przyszedł do mnie "wspólnie się uczyć do sprawdzianu" i jak zwykle od całowania przeszedł do rozbierania mnie wpadłam na szatański pomysł... powiedziałam, że coś mu pokażę, ale na tylko patrzeć i nic nie robić. Zdjęłam spodnie, majtki i sama zrobiłam sobie dobrze paluszkami. To był bardzo dobry pomysł, patrzył uważnie jak to robię, jak szybko, jak mocno, gdzie masuję, kiedy zwalniam a kiedy przyspieszam ruchy.... następne minetki były zupełnie inne. Polecam takie doświadczenie każdemu :D
Jak ktoś nie ma tego przeświadczenia o swojej zajebistosci i nieomylności, to będą z niego ludzie 😏

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Udzielasz może jakiś korepetycji, pytam dla kolegi.
😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Udzielasz może jakiś korepetycji, pytam dla kolegi.
😉
Hehehehh to tak nie działa : Co z tego, że nauczy się jak ja lubię skoro inna będzie lubiła inaczej :)
Nie, nie udzielam.

Wracając do tematu wątku, drażni podczas łóżkowych igraszek kiedy partner "wie lepiej" co i jak lubię.
Aby nie było zbędnej nadinterpretacji (nigdy nie wiemy kiedy @Marcin 43 się zjawi), to wyobraźcie sobie, że dziewczyna miała wcześniej partnera, który lubił zabawy analne więc pcha wam dildo w dupę mimo, ze tego nie lubicie, "bo przecież to fajne i faceci to lubią".... albo podczas handjob`a szarpie za mocno kutasa, bo "im mocniej tym lepiej i szybciej dojdzie"....

Brak uważności na potrzeby i reakcje partnera może drażnić w łóżku.

Mężczyzna

BambikUniBi

Seks Praktykant
Widać po wpisach, że raczej mocny w gębie jesteś w gadaniu, zdarza się częściej niż byśmy tego chciały 😏
No proszę,silnie chcesz bardziej błyszczeć niż sam kryształ 🫠ale nie ze mną takie loty😂pieska poszukaj w schronisku wtedy zajrzysz mu do gęby jeśli Ci pozwoli 🫣 teoria komunistyczna ,,jak cię widzą tak cię piszą,, nie co się zmieniła? Ale jak widzę nie u Ciebie .

Mężczyzna

NfsRazor

Seks Praktykant
Nie lubię jak kobieta coś do mnie mówi podczas seksu. A teksty typu „mocniej, rżnij mnie” itd., działają na mnie jak płachta na byka

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie lubię jak kobieta coś do mnie mówi podczas seksu. A teksty typu „mocniej, rżnij mnie” itd., działają na mnie jak płachta na byka
no jeśli ją rżniesz a ona mówi "rżnij mnie" to coś jest nie tak.... to trochę jakbyś wsadził do końca o ona by mówiła "głębiej" a Tobie się już kutas skończył :)

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Zahamowania, marudzenie że niewygodnie, że nie tak i wtedy zazwyczaj cała ochota pryska ii wręcz trzeba się przymusić żeby zakończyć i zająć się czymś innym.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Może jemu to powiedz, zamiast robić z niego wala na forum, ksiezniczko? Jak mi ktoś obciaga, to umiem pokierować sytuacja. Wspolczuje facetom takich bab.