• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was irytuje, drażni podczas łóżkowych igraszek.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
A mnie irytuje to, gdy facet bezmyślnie macha, kręci i wierci językiem wokół łechtaczki myśląc, że jeśli się tak na maxa w tym postara i utyra, to tym lepiej dla mnie, tzn. sprawi mi to nieziemską przyjemność i szybciej odlecę w kosmos. Otóż nie, nigdzie nie odlecę, bo owszem stawiam na intensywność, ale jednocześnie też na wyczucie, czułość i zazwyczaj jest tak, że jedno pociągnięcie językiem, jedno muśnięcie wargami może zdziałać dużo więcej niż sto okrążeń wokół łechtaczki.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A mnie irytuje to, gdy facet bezmyślnie macha, kręci i wierci językiem wokół łechtaczki myśląc, że jeśli się tak na maxa w tym postara i utyra, to tym lepiej dla mnie, tzn. sprawi mi to nieziemską przyjemność i szybciej odlecę w kosmos. Otóż nie, nigdzie nie odlecę, bo owszem stawiam na intensywność, ale jednocześnie też na wyczucie, czułość i zazwyczaj jest tak, że jedno pociągnięcie językiem, jedno muśnięcie wargami może zdziałać dużo więcej niż sto okrążeń wokół łechtaczki.
Oj tak, większość panów uważa się za mistrzów minety a w rzeczywistości niewielu potrafi robić to dobrze. Namacha się tym jęzorem... w końcu dojdę, on dumny z siebie jak kogut a ja myślę "ale chujowo to robi" 😂

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dobrze powiedziane. A jeszcze jak jest na dobrej drodze, dajesz mu znaki, że niebawem dojdziesz, a ten zamiast zostać na tej dobrze obranej drodze, zaczyna przyspieszać i zwiększać intensywność. No matko kochana, dlaczego tak.
Oj tak, większość panów uważa się za mistrzów minety a w rzeczywistości niewielu potrafi robić to dobrze. Namacha się tym jęzorem... w końcu dojdę, on dumny z siebie jak kogut a ja myślę "ale chujowo to robi" 😂
To w sumie przykre, że tak jest, bo już nawet na insta pokazują jak to robić dobrze. Najlepsze minetki robią kobiety, taka prawda.
No i partner taki stały, który już nas zna, umie odczytać reakcje, już go najczęściej naprowadziłyśmy co i jak robić. Bo też każda z nas jest inna, każdej trzeba się trochę nauczyć, a ci co się mają za mistrzów patelni, niestety często zawodzą.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Uuu jakieś nadprzyrodzone zdolności masz ? Odgadujesz kto co myśli 🤣 super ale nie trafiłaś w tym momencie 🫣 nie myśl że ktoś myśli jak ty myślisz 🤔pojebane co nie? Ot cała prosta amatorszczyzny z Ciebie uchodzi 🤗
Widać po wpisach, że raczej mocny w gębie jesteś w gadaniu, zdarza się częściej niż byśmy tego chciały 😏

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To w sumie przykre, że tak jest, bo już nawet na insta pokazują jak to robić dobrze. Najlepsze minetki robią kobiety, taka prawda.
No i partner taki stały, który już nas zna, umie odczytać reakcje, już go najczęściej naprowadziłyśmy co i jak robić. Bo też każda z nas jest inna, każdej trzeba się trochę nauczyć, a ci co się mają za mistrzów patelni, niestety często zawodzą.
Dość wcześnie rozpoczęłam przygodę z seksem i pierwszy chłopak był tak samo mało doświadczony jak ja, wtedy wszystko sprawiało frajdę bo było przekraczaniem granic, odkrywaniem seksualności swojej i partnera. Pierwsze minetki były dość nieporadne, ale i tak cholernie mnie ekscytowało, że to robimy :)
Za którymś z kolejnych razów, kiedy rodziców nie było w domu a chłopak przyszedł do mnie "wspólnie się uczyć do sprawdzianu" i jak zwykle od całowania przeszedł do rozbierania mnie wpadłam na szatański pomysł... powiedziałam, że coś mu pokażę, ale na tylko patrzeć i nic nie robić. Zdjęłam spodnie, majtki i sama zrobiłam sobie dobrze paluszkami. To był bardzo dobry pomysł, patrzył uważnie jak to robię, jak szybko, jak mocno, gdzie masuję, kiedy zwalniam a kiedy przyspieszam ruchy.... następne minetki były zupełnie inne. Polecam takie doświadczenie każdemu :D

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Dość wcześnie rozpoczęłam przygodę z seksem i pierwszy chłopak był tak samo mało doświadczony jak ja, wtedy wszystko sprawiało frajdę bo było przekraczaniem granic, odkrywaniem seksualności swojej i partnera. Pierwsze minetki były dość nieporadne, ale i tak cholernie mnie ekscytowało, że to robimy :)
Za którymś z kolejnych razów, kiedy rodziców nie było w domu a chłopak przyszedł do mnie "wspólnie się uczyć do sprawdzianu" i jak zwykle od całowania przeszedł do rozbierania mnie wpadłam na szatański pomysł... powiedziałam, że coś mu pokażę, ale na tylko patrzeć i nic nie robić. Zdjęłam spodnie, majtki i sama zrobiłam sobie dobrze paluszkami. To był bardzo dobry pomysł, patrzył uważnie jak to robię, jak szybko, jak mocno, gdzie masuję, kiedy zwalniam a kiedy przyspieszam ruchy.... następne minetki były zupełnie inne. Polecam takie doświadczenie każdemu :D
Jak ktoś nie ma tego przeświadczenia o swojej zajebistosci i nieomylności, to będą z niego ludzie 😏

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Udzielasz może jakiś korepetycji, pytam dla kolegi.
😉

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Udzielasz może jakiś korepetycji, pytam dla kolegi.
😉
Hehehehh to tak nie działa : Co z tego, że nauczy się jak ja lubię skoro inna będzie lubiła inaczej :)
Nie, nie udzielam.

Wracając do tematu wątku, drażni podczas łóżkowych igraszek kiedy partner "wie lepiej" co i jak lubię.
Aby nie było zbędnej nadinterpretacji (nigdy nie wiemy kiedy @Marcin 43 się zjawi), to wyobraźcie sobie, że dziewczyna miała wcześniej partnera, który lubił zabawy analne więc pcha wam dildo w dupę mimo, ze tego nie lubicie, "bo przecież to fajne i faceci to lubią".... albo podczas handjob`a szarpie za mocno kutasa, bo "im mocniej tym lepiej i szybciej dojdzie"....

Brak uważności na potrzeby i reakcje partnera może drażnić w łóżku.

Mężczyzna

camilluss90

Nowicjusz
Widać po wpisach, że raczej mocny w gębie jesteś w gadaniu, zdarza się częściej niż byśmy tego chciały 😏
No proszę,silnie chcesz bardziej błyszczeć niż sam kryształ 🫠ale nie ze mną takie loty😂pieska poszukaj w schronisku wtedy zajrzysz mu do gęby jeśli Ci pozwoli 🫣 teoria komunistyczna ,,jak cię widzą tak cię piszą,, nie co się zmieniła? Ale jak widzę nie u Ciebie .

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Nie lubię jak kobieta coś do mnie mówi podczas seksu. A teksty typu „mocniej, rżnij mnie” itd., działają na mnie jak płachta na byka

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie lubię jak kobieta coś do mnie mówi podczas seksu. A teksty typu „mocniej, rżnij mnie” itd., działają na mnie jak płachta na byka
no jeśli ją rżniesz a ona mówi "rżnij mnie" to coś jest nie tak.... to trochę jakbyś wsadził do końca o ona by mówiła "głębiej" a Tobie się już kutas skończył :)

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Zahamowania, marudzenie że niewygodnie, że nie tak i wtedy zazwyczaj cała ochota pryska ii wręcz trzeba się przymusić żeby zakończyć i zająć się czymś innym.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Może jemu to powiedz, zamiast robić z niego wala na forum, ksiezniczko? Jak mi ktoś obciaga, to umiem pokierować sytuacja. Wspolczuje facetom takich bab.