Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Przeważnie leżymy, odpoczywamy a ja gładzę jej skórę. Czasem o czymś rozmawiamy, ale rzadko. Lepiej posłuchać muzyki, zawsze w tle leci moja lista relaksacyjna
no tak podkład muzyczny ważny jest
wczoraj, po pierwszej rundzie, facet z którym byłam się zorientował że w tle leci podcast kryminalny, coś wspominał że całkiem nieźle się uprawia seks przy tym
no tak podkład muzyczny ważny jest
wczoraj, po pierwszej rundzie, facet z którym byłam się zorientował że w tle leci podcast kryminalny, coś wspominał że całkiem nieźle się uprawia seks przy tym
Jesteś tak delikatny, że nie zauważyłam jak wchodziłeś.
A tak serio to tu nie chodzi tylko o słowa, jak było dobrze to to po prostu widać i słowa są zbędne. Jednak ja jestem gadułą i jak było dobrze to zdecydowanie coś tam powiem
Po dobrym seksie nie trzeba nic mówić..
Z nową partnerką, partnerem pierwsze razy trzeba wyczuć, na plus na pewno drobny komplement, mi się podobało kiedy usłyszałem że miała orgazm co najmniej 5x, tyle w sumie nie miała przez ostatnie dwa lata z byłym. .
Wpierw to trzeba mieć materiał do ruchania. Aktualnie mam kawał miesa który nazywa się żoną. Dupy dać nie chce. Na saune iść nie chce. pieniądze z bankomatu brać chce. A mi się już walczyć nie chce...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.