• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co warto powiedzieć po dobrym seksie?

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Przeważnie leżymy, odpoczywamy a ja gładzę jej skórę. Czasem o czymś rozmawiamy, ale rzadko. Lepiej posłuchać muzyki, zawsze w tle leci moja lista relaksacyjna

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
no tak podkład muzyczny ważny jest
wczoraj, po pierwszej rundzie, facet z którym byłam się zorientował że w tle leci podcast kryminalny, coś wspominał że całkiem nieźle się uprawia seks przy tym 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Jesteś zajebisty!
Usłyszałem to po drugim razie w życiu. Byłem tym tak mile zaskoczony, że do dziś pamiętam 😁

Mężczyzna

BywaTwardy33

Cichy Podglądacz
Po dobrym seksie nie trzeba nic mówić..
Z nową partnerką, partnerem pierwsze razy trzeba wyczuć, na plus na pewno drobny komplement, mi się podobało kiedy usłyszałem że miała orgazm co najmniej 5x, tyle w sumie nie miała przez ostatnie dwa lata z byłym. .😅

Mężczyzna

solaris

Cichy Podglądacz
Wpierw to trzeba mieć materiał do ruchania. Aktualnie mam kawał miesa który nazywa się żoną. Dupy dać nie chce. Na saune iść nie chce. pieniądze z bankomatu brać chce. A mi się już walczyć nie chce...