Przeważnie leżymy, odpoczywamy a ja gładzę jej skórę. Czasem o czymś rozmawiamy, ale rzadko. Lepiej posłuchać muzyki, zawsze w tle leci moja lista relaksacyjna
no tak podkład muzyczny ważny jest
wczoraj, po pierwszej rundzie, facet z którym byłam się zorientował że w tle leci podcast kryminalny, coś wspominał że całkiem nieźle się uprawia seks przy tym
no tak podkład muzyczny ważny jest
wczoraj, po pierwszej rundzie, facet z którym byłam się zorientował że w tle leci podcast kryminalny, coś wspominał że całkiem nieźle się uprawia seks przy tym
Jesteś tak delikatny, że nie zauważyłam jak wchodziłeś.
A tak serio to tu nie chodzi tylko o słowa, jak było dobrze to to po prostu widać i słowa są zbędne. Jednak ja jestem gadułą i jak było dobrze to zdecydowanie coś tam powiem
Po dobrym seksie nie trzeba nic mówić..
Z nową partnerką, partnerem pierwsze razy trzeba wyczuć, na plus na pewno drobny komplement, mi się podobało kiedy usłyszałem że miała orgazm co najmniej 5x, tyle w sumie nie miała przez ostatnie dwa lata z byłym. .
Wpierw to trzeba mieć materiał do ruchania. Aktualnie mam kawał miesa który nazywa się żoną. Dupy dać nie chce. Na saune iść nie chce. pieniądze z bankomatu brać chce. A mi się już walczyć nie chce...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.