Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Każda kobieta ma coś w sobie co może przykuć uwagę, ja osobiście wolę te kobiety, które mają trochę ciała, jest za co złapać te wysuszone nie koniecznie chociaż nie wykluczam
chuda i zbyt chuda to nie, ale drobna i kształtna, jak najbardziej, nie lubię dużych piersi, takich na prawdę dużych, ale średnie i mniejsze bardzo mnie kręcą
Oczy. Modelka z oczami zimnymi jak u ryby, może u mnie spowodowac efekt zmrożenia. Jeżeli w oczach kobiety ujrzę ciepły błysk na swoj widok to czuję sie tak jakby zaprosiła mnie do rozmowy. Wiele mozna wyczytać z oczu, można mniej mowić i więcej czuc. Oczywiście jeżeli sie ich nie "zaleje" przedwcześnie Trzeba być bardzo rozwaznym bo gdy sie nie jest to sie w nich tonie. Można tez zajrzeć w oczy na dystans, niektórzy ten dziwny stan nazywaja oczami duszy
A i jeszcze jedno. Uprzedzajac fachowe komentarze. Można wyuczyć sie tzw. "gestów wskazujacych czy ona chce itp." Natomiast oczy nie poddasz tresurze. One nie kłamią
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.