Każda kobieta ma coś w sobie co może przykuć uwagę, ja osobiście wolę te kobiety, które mają trochę ciała, jest za co złapać te wysuszone nie koniecznie chociaż nie wykluczam
chuda i zbyt chuda to nie, ale drobna i kształtna, jak najbardziej, nie lubię dużych piersi, takich na prawdę dużych, ale średnie i mniejsze bardzo mnie kręcą
Oczy. Modelka z oczami zimnymi jak u ryby, może u mnie spowodowac efekt zmrożenia. Jeżeli w oczach kobiety ujrzę ciepły błysk na swoj widok to czuję sie tak jakby zaprosiła mnie do rozmowy. Wiele mozna wyczytać z oczu, można mniej mowić i więcej czuc. Oczywiście jeżeli sie ich nie "zaleje" przedwcześnie Trzeba być bardzo rozwaznym bo gdy sie nie jest to sie w nich tonie. Można tez zajrzeć w oczy na dystans, niektórzy ten dziwny stan nazywaja oczami duszy
A i jeszcze jedno. Uprzedzajac fachowe komentarze. Można wyuczyć sie tzw. "gestów wskazujacych czy ona chce itp." Natomiast oczy nie poddasz tresurze. One nie kłamią
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.