Takk
Kiedyś i dla nas znajdzie się pani do spełniania naszych i jej fantazjiDokładnie my wspólnie musieliśmy dojrzeć do takiej decyzji i nie żałujemy dużo rozmawialiśmy na ten temat a z resztą oboje tego chcieliśmy
Dokładnie nic na siłę jeżeli oboje macie ochotę to na pewno wam się uda i uwierz mi będe megaKiedyś i dla nas znajdzie się pani do spełniania naszych i jej fantazji
Hmmm...... Dużo o tym myślałem i zastanawiam się jak bym zareagował w realnej sytuacji na taki eksperyment. Z jednej strony chciałbym zrealizować taką fantazje a z drugiej nie wiem czy zniósł bym jak jakiś facet dotyka moją ukochaną.
Jeszcze do niedawna byłem bardzo zazdrosny o żonę, więc jestem trochę zdziwiony że fantazjuje o sytuacji w której ktoś w mojej obecności będzie uprawiał z nią seks.Hmmm...
Czegoś nie rozumiem, bo najpierw opowiadasz żonie fantazje o trzecim a kiedy w końcu otrzymuje wskazówkę - alkohol - zaczynasz się zastanawiać czy to psychicznie udźwigniesz.
No i jeszcze jak jakiś facet dotyka moją ukochaną.
Czym będzie dotykał?
Małym palcem u nogi?
Długo to trwało zanim się przełamałeś?Ok, i do jakiego wniosku doszedłeś?
Ja przełamałem to w sobie.
Twoje mieszane uczucia są całkiem normalne i zrozumiałe. Razem musicie podjąć decyzję i później żyć z jej konsekwencjami... ale nie pije szampana kto nie ryzykuje. Musisz sobie zadać pytanie czy lepiej żałować że coś się zrobiło, czy lepiej żałować że się miało możliwość a się tego nie zrobiło?Potrzebuje czasu żeby to wszystko poukładać w głowie. Tak naprawdę to czym dłużej o tym myślę to zaczynam się zastanawiać czy warto spełniać taką fantazję czy lepiej żeby pozostała tylko fantazją. Ale z drugiej strony kręci mnie to mocno
Długo, cholernie długo, az zrozumiałem na czym polega życie we dwoje. I wcale nie była to łatwa droga.Długo to trwało zanim się przełamałeś?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ci sądzicie | Związki | 29 | ||
E | O sądzicie o zakonnicach | Seks | 1 | |
P | co sądzicie o dp? | Seks | 1 | |
Co sądzicie o elektro stymulacji? | Masturbacja | 7 | ||
J | Rozetka odbytu- co sądzicie o seksie analnym? | Seks | 4 |