• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co poza lodem sprawia facetom przyjemność?

Mężczyzna

Erien343

Nowicjusz
Masa rzeczy, całowanie po karku, lizanie, całowanie po klatce, smeranie po klatce, łapanie za dupę, całowaniu uszu no zatrzęsienie jest tego

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Ja aż tak mocno nie, ale wydaje mi się że wiem o co Ci Chodzi, miłość to miłość
Pomijając iż nie zawsze jest miejsce i czas na seks to tulenie wraz z całowaniem nie jest gorszą formą bliskości.
No i o ile nie zawsze mam też ochotę na seks, tak na całowanie i tulenie - zawsze.

Mężczyzna

Erien343

Nowicjusz
Pomijając iż nie zawsze jest miejsce i czas na seks to tulenie wraz z całowaniem nie jest gorszą formą bliskości.
No i o ile nie zawsze mam też ochotę na seks, tak na całowanie i tulenie - zawsze.
Szanuje, to Twoje subiektywne zdanie i podejście. Moje jest ciut inne ale gramy do tej samej bramki, coz nie bez powodu wszyscy jesteśmy wyjątkowo

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Szanuje, to Twoje subiektywne zdanie i podejście. Moje jest ciut inne ale gramy do tej samej bramki, coz nie bez powodu wszyscy jesteśmy wyjątkowo
Dla mnie namiętne tulenie i całowanie się wraz ze spoglądaniem sobie wzajemnie głęboko w oczy jest niejednokrotnie ważniejsze od seksu, bo to forma bliskości, którą można wszędzie sobie okazywać. Jest w tym silny romantyzm i magnetyzm, który mnie pociąga... Nie wszystko kręci się wokół penisów i szparek.

Mężczyzna

Erien343

Nowicjusz
Dla mnie namiętne tulenie i całowanie się wraz ze spoglądaniem sobie wzajemnie głęboko w oczy jest niejednokrotnie ważniejsze od seksu, bo to forma bliskości, którą można wszędzie sobie okazywać. Jest w tym silny romantyzm i magnetyzm, który mnie pociąga... Nie wszystko kręci się wokół penisów i szparek.
Szanuje :)

Mężczyzna

maxis

Nowicjusz
No tylko po zazdrościć, że kobiety mogą tak na facetów patrzeć głęboko w oczy, czy namiętnie całować z prawdziwej miłości ech... ja też sobie spróbuję tak się wycałować kiedyś za dopłatą u pewnej Pani za godzinkę, tylko muszę się zapytać ile by była taka opłata, bo zacząłem chodzić do jednej, skoro nie mogę znaleźć... albo inaczej... nikt mnie nie chcę na stałe, bo to przecież kobiety sobie wybierają facetów a nie na odwrót. To dobrze, że takie Panie jeszcze są to chociaż mogę wykupić za gotówkę trochę bliskości czy obcowania z kobietą.

A jeśli chodzi o inne pieszczoty to dotyk i to przede wszystkim, nie ważne gdzie by nie dotykała to i tak jest przyjemny. Choć fakt faktem, że teraz mam głowę nabitą erotyzmem i tylko mi jedno w głowie, bo w końcu kogoś udało mi się znaleźć nawet taką Panią na godzinkę, no co? szczęście to szczęście obcowanie jest? jest, już lepsze to niż ciągła depresja, że się nikogo nie ma i być uważanym za przegrywa, już 2 razy byłem i jest odjazdowo :) A co do dotyku, to jak mi lodzika robiła siedząc na łóżku a ja stałem przed nią to złapała ręką za moje podwozie, prostatę, więc naprawdę przyjemne to było.