To spora ilość członków...Ja w dupie mam caly ten sejm i rząd jeden i drugi..
To spora ilość członków...Ja w dupie mam caly ten sejm i rząd jeden i drugi..
I laska marszałka w sumie..To spora ilość członków...
A co z lewatywami? One takie bezpieczne raczej nie są ?Polecam "Radość seksu analnego" Jack Morin - zrobił doktorat na tematyce sfery analnej.
W powyższej publikacji twierdzi wręcz, że zabawy anusem i jego odpowiedni trening powodują ustąpienie hemoroidów, a gdy ich nie mamy - to takie zabawy przyczyniają się do wzmocnienia jego mięśni i ścian - i tym samym, stanowią pewnego rodzaju profilaktykę "przeciw hemoroidową".
No popatrz, chyba miałaś pecha. Ja kobiecie to nawet dałbym się przelecieć straponem. Tylko powtarzam, kobiecieKurde tylu tu miłośników prostaty a nie trafiłam na ani jednego w swoim życiu, żaden nie dał się dotknąć swojej pupci
Jest tam cały rozdział ale na szybko znalazłem taki fragment:A co z lewatywami? One takie bezpieczne raczej nie są ?
Chyba będę musiał się zaznajomić dokładniej z tą publikacjąPolecam "Radość seksu analnego" Jack Morin - zrobił doktorat na tematyce sfery analnej.
W powyższej publikacji twierdzi wręcz, że zabawy anusem i jego odpowiedni trening powodują ustąpienie hemoroidów, a gdy ich nie mamy - to takie zabawy przyczyniają się do wzmocnienia jego mięśni i ścian - i tym samym, stanowią pewnego rodzaju profilaktykę "przeciw hemoroidową".
Właśnie chodzę z zamiarem kupna takiegoCzy ktoś testował może metrowej długości dildo? Udało się włożyć całe? Chodzi mi o takie jak w tym linku https://allegro.pl/oferta/bardzo-dlugie-dildo-miekki-korek-analny-gleboki-anal-15523609124
JprdPytanie zarówno dla panów jak i pań.
Zgodnie z tradycją ja zacznę, ręka dziewczyny, aż do łokcia, kulki analne 58cm, dopchane jeszcze z 10cm wgłąb dildosem, oraz dzisiaj testowana silikonowa, kutasopodobna pała, o długości 40cm i szerokości 6cm
To ja osobiście już miałem w sobie elastyczne dildo o długości 70 cm, ale chciałbym spróbować coś dłuższego …Właśnie chodzę z zamiarem kupna takiego
Jak na razie mam taki
Doznania są nieziemskie
Masz jakiś namiar na te 70cm ?To ja osobiście już miałem w sobie elastyczne dildo o długości 70 cm, ale chciałbym spróbować coś dłuższego …
A to mocno niszowy temat?Masz jakiś namiar na te 70cm ?
Nie obawiasz się, że Ci gardłem wyjdzie?To ja osobiście już miałem w sobie elastyczne dildo o długości 70 cm, ale chciałbym spróbować coś dłuższego …
Ciężko znaleźć coś fajnego więc pytam, ale i tak chyba kupię metrowe bo tego 70cm kiedyś może zabraknąćA to mocno niszowy temat?
Boję się myśleć gdzie chcesz tym dojśćCiężko znaleźć coś fajnego więc pytam, ale i tak chyba kupię metrowe bo tego 70cm kiedyś może zabraknąć
Długość jelita grubego u dorosłego człowieka to od 1,3m do 1,5m więc nigdzie dalej tym nie dojdęBoję się myśleć gdzie chcesz tym dojść
To bierz od razu 1,5m Najwyżej 20cm zostanie Ci w zapasieDługość jelita grubego u dorosłego człowieka to od 1,3m do 1,5m więc nigdzie dalej tym nie dojdę