Ja skupiam się na swoich możliwościach i taka pogoń mnie nie interesuje, ale dzięki innym wiem ile potencjalnie jeszcze mogę (a nie muszę)Panowie, pomijając zadanie pytania niczym Morfeusz z Matrixa - "jak"? To czy w tym wyzwaniu chodzi o przyjemność czy o zwykłą męska rywalizację na zasadzie ja mogę więcej, grubiej, głębiej?
Nie żebym negował, próbował też nie będę, pytam z czystej ciekawości?
Nie pytasz imię, walczysz z ostrym cieniem mgły.Ego-własne. Ale wydaliłem.
Nic z tych rzeczy najdłuższe jakie miałem w sobie to 50cm, teraz chce sobie kupić 1m próbowałem z czymś grubszym jednak nic więcej niż 5cm nie chce przejść (może coś robię nie tak ) ale zauważyłem że mega przyjemność sprawiają mi cieńsze a dłuższe Zamówiłem sobie właśnie nowe zabawki w tym specjalną strzykawke do aplikowania sobie lubrykantu bo z tym jest kłopotCzy ktoś się nabawił już hemoroidów od takich zabaw? To poważne pytanie.
Kurde tylu tu miłośników prostaty a nie trafiłam na ani jednego w swoim życiu, żaden nie dał się dotknąć swojej pupciNic z tych rzeczy najdłuższe jakie miałem w sobie to 50cm, teraz chce sobie kupić 1m próbowałem z czymś grubszym jednak nic więcej niż 5cm nie chce przejść (może coś robię nie tak ) ale zauważyłem że mega przyjemność sprawiają mi cieńsze a dłuższe Zamówiłem sobie właśnie nowe zabawki w tym specjalną strzykawke do aplikowania sobie lubrykantu bo z tym jest kłopot
Widzisz, musiałaś źle szukać Nie każdy jest na tyle odważny by spróbować bo oczywiście (to jest gejowskie) a to nie ma nic z prawdą, uwielbiam kobiety i nie wyobrażam sobie by mógłbym być z facetem ale uwielbiam gdy się bawię swoim tyłkiem i jak kobieta wsadza mi tam różne zabawkiKurde tylu tu miłośników prostaty a nie trafiłam na ani jednego w swoim życiu, żaden nie dał się dotknąć swojej pupci
Polecam "Radość seksu analnego" Jack Morin - zrobił doktorat na tematyce sfery analnej.Czy ktoś się nabawił już hemoroidów od takich zabaw? To poważne pytanie.
Wszystko jeszcze przed TobąKurde tylu tu miłośników prostaty a nie trafiłam na ani jednego w swoim życiu, żaden nie dał się dotknąć swojej pupci