I nie dzwoni?Kolonoskopię
Może odwaga jest odwrotnie proporcjonalna do cenyMam to samo, ale ja się nie odważę na pewno.
Jeśli nie chodzi o seks, zawsze chodzi o forsę. Chyba że w grę wchodzi seks za pieniądze.Mam to samo, ale ja się nie odważę na pewno.
Przyjemne z pożytecznymStrasznie mnie podnieca wizja seksu za pieniądze. Od razu robię się mokra jak o tym myślę, ale to bardzo odważna fantazja. Nie wiem czy bym się odważyła, ale super, że dałaś radę!
Cześć !
Czym możecie się pochwalić, lub też nie związanego ze sprawami seksu, fetyszy itd.? Lub może coś śmiesznego?
Zacznę jachyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją tw
Cześć !
Czym możecie się pochwalić, lub też nie związanego ze sprawami seksu, fetyszy itd.? Lub może coś śmiesznego?
Zacznę jachyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją twa
Miałam podobną sytuację tylko że w klubieSeks podczas sunrise pod sceną w tłumie ludzi,kolega podniósł mi sukienkę i posuwał mnie od tyłu.Paru gości stojących obok widziało co się dzieje,ale nie reagowali,usmiechali się tylko ,a nam to naprawdę nie przeszkadzało...
Przypuszczam że musieliście być poronienieSeks podczas sunrise pod sceną w tłumie ludzi,kolega podniósł mi sukienkę i posuwał mnie od tyłu.Paru gości stojących obok widziało co się dzieje,ale nie reagowali,usmiechali się tylko ,a nam to naprawdę nie przeszkadzało...
sam należe do otwartych ludzi i jestem ciekawy eksperymentów z chlopakiem juz zaliczylemOj ja też, im bardziej perwersyjnie tym lepiej! Lubie otwartych ludzi!![]()
ja poznałem chlopaka w necie wiedzialem ze jest Bi ja bylem, wtedy hetero na poczatku jak mnie probowal kusic podchodzilem z dystansem ale prywatnie zaczelo mnie to kręcić i po kilku dniach sie z nim umowilem niew powiem że sie nie stresowalem ale u mnie jak mnie pocalowal tak kusząco to odplynalem dalem sie poniesc z nim na maksa że nie wyobrtazalem sobie tego wczesniej ale z ogromna rozkosza zrobilem mu loda on mi piescilismy sie a potem on mnie ujezdzal w lozku i calowalismy sie i doszedlem w nim potem bylo trze cvh kolejnych obecnie jestem biJestem Bi, ale widzieć z bliska jak podczas orgazmu wejście do pochwy oraz odbyt pulsuje...
Coś niesamowitego...
Nie kusiło, aby rzucić tekstem, że zapomniało się kąpielówek, aby sprowokować innych do tego by mówili, abyś był bez?Byłem nie dawno temu u znajomych na grillu, było tam kilku kolegów ze swoimi dziewczynami, znajomi mają przenośny basen na ogrodzie, dziewczyny wzięły ze sobą stroje kąpielowe i spędziły większość imprezy w wodzie, wyglądały mega seksownie w tych strojach kąpielowych jak wychodziły z tego basenu, byłem tak podniecony ich widokiem, że aż musiałem pójść do łazienki na piętrze, miałem tam fajny widok z okna na dziewczyny i sobie zwaliłem![]()