• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Kiedyś po jednej wyjazdowej imprezie z kumplami jak mój towarzysz z pokoju padł do łóżka (ogólnie pijaństwo było) to wyszedłem na balkon i tam sobie zwaliłem. Spuściłem się między barierkami gdzieś na dół.

Mężczyzna

miki25

Cichy Podglądacz
Znajomi mówią dawajcie zrobimy ognisko zaprośmy parę koleżanek, miałem taką jedną koleżankę która w sumie traktowałem jak kumpla
Więc dobra robimy ognisko co się okazało nikt nie przyszedł🤣
Byłem tylko ja ta moja kumpela i kumpel,
Mówimy dobra jedziemy na miasto coś zjeść wypić coś się probi,
Tak wyszło nie wiem jak ze wyjechaliśmy autem do lasu, trochę wódki piwa
Ja trochę oszukiwałem nie chciałem się spróć
Ale ona ostro waliła do takiego stopnia że wsadziła mi rękę w spodnie i zaczęła mi walić kumpel z przodu wszystko widział wręcz ona też miała na niego ochotę ale on wszyszedl nagle z samochodu i nas zostawił
Dosiadła mnie w samochodzie i zaczęła ujeżdzać po wszystkim kontakt się urwał

Mężczyzna

pawelix

Biegły Uwodziciel
Seks podczas sunrise pod sceną w tłumie ludzi,kolega podniósł mi sukienkę i posuwał mnie od tyłu.Paru gości stojących obok widziało co się dzieje,ale nie reagowali,usmiechali się tylko ,a nam to naprawdę nie przeszkadzało...

Przypuszczam że musieliście być poronienie🤔 Na trzeźwo chyba tego nie robiliście 🤔🫣

Mężczyzna

ciekawski_chłopak

Cichy Podglądacz
Jestem Bi, ale widzieć z bliska jak podczas orgazmu wejście do pochwy oraz odbyt pulsuje...
Coś niesamowitego...
ja poznałem chlopaka w necie wiedzialem ze jest Bi ja bylem, wtedy hetero na poczatku jak mnie probowal kusic podchodzilem z dystansem ale prywatnie zaczelo mnie to kręcić i po kilku dniach sie z nim umowilem niew powiem że sie nie stresowalem ale u mnie jak mnie pocalowal tak kusząco to odplynalem dalem sie poniesc z nim na maksa że nie wyobrtazalem sobie tego wczesniej ale z ogromna rozkosza zrobilem mu loda on mi piescilismy sie a potem on mnie ujezdzal w lozku i calowalismy sie i doszedlem w nim potem bylo trze cvh kolejnych obecnie jestem bi

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Byłem nie dawno temu u znajomych na grillu, było tam kilku kolegów ze swoimi dziewczynami, znajomi mają przenośny basen na ogrodzie, dziewczyny wzięły ze sobą stroje kąpielowe i spędziły większość imprezy w wodzie, wyglądały mega seksownie w tych strojach kąpielowych jak wychodziły z tego basenu, byłem tak podniecony ich widokiem, że aż musiałem pójść do łazienki na piętrze, miałem tam fajny widok z okna na dziewczyny i sobie zwaliłem :p