• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co mają kobiety do zaoferowania oprócz seksu?

Kobieta

D'Arc

Instruktor seksu
Miałam kiedyś do czynienia z panem typu właśnie: "jako kobieta i tak nie zrozumiesz", "jako kobieta i tak pewnie nie wiesz o co chodzi", "jako kobietę to cię to nie interesuje pewnie nawet", "a to jest męska rzecz" itp. A później tacy panowie płaczą, że z kobietami nie ma o czym rozmawiać.
To jak gigantyczny znak ostrzegawczy "lepiej kolesia nie ruszaj".

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Komuś tu wyrosły ostre pazury 😁 podoba mi się 😎 ale jednak polecam nie branie niczego do siebie na tym forum - żołądek będzie zdrowszy bez nerwów itd.
Odnoszę wrażenie, że niektórzy koledzy budują się kosztem innych. Chciałbym się mylić.
Przypomina mi to manewry Białej Kawalerii...
Nie chcę bardziej dosadnie

Kobieta

Pani.T

Biegły Uwodziciel
Jak ja uwielbiam takie tematy... 😌 Można by co najmniej trylogię napisać... Jednak jak pomyślę ile czasu by mi to zajęło, to cytując klasyka : "Szkoda nafty" 🤣🤣🤣
Lepiej dobrej kawy sobie zrobię w przerwie od skręcania szafy... Wypiję ją w mojej cudownie błogiej samotności... Bo cóż, nie mam nic do zaoferowania 🤷🏼‍♀️😂

izabela230179

Nowicjusz
Jedne inteligencję, inne charakter, poczucie humoru, wiedzę, wsparcie, lojalność, ambicję, czułość, spokój albo kompletny chaos. Niektóre potrafią inspirować, inne uspokajać, jeszcze inne doprowadzić człowieka do furii samym uniesieniem brwi... Bywają świetnymi rozmówczyniami, partnerkami, przyjaciółkami, przeciwniczkami w dyskusji, kompanami do głupot i ludźmi, z którymi można przejść przez pół życia. Jedna kobieta będzie miała do zaoferowania pół świata, druga dwie godziny dobrej rozmowy, trzecia święty spokój, a czwarta doświadczenie, po którym przez następne trzy lata będziesz bardzo uważnie czytał czerwone flagi... Czyli mniej więcej to samo, co mają do zaoferowania mężczyźni.
Ale rozumiem, że skoro pytanie brzmi "co kobiety mają do zaoferowania oprócz seksu", to etap odkrywania, że kobieta jest człowiekiem, mamy jeszcze przed sobą 😀

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Pokaż mi gdzie napisałerm frustracyjnego farmazona?:cautious:

Wypowiedziałeś się dość sensownie pod wpisem @D'Arc i to był Twój jedyny wkład w tę dyskusję, więc zakładam, że uznałeś spójnik "i" w zdaniu o mężczyznach na forum za implikację, podczas gdy to była koniunkcja. No cóż, trudno. Dziękuję za przypomnienie mi, że jednak nie warto było tu zaglądać.

izabela230179

Nowicjusz
Wypowiedziałeś się dość sensownie pod wpisem @D'Arc i to był Twój jedyny wkład w tę dyskusję, więc zakładam, że uznałeś spójnik "i" w zdaniu o mężczyznach na forum za implikację, podczas gdy to była koniunkcja. No cóż, trudno. Dziękuję za przypomnienie mi, że jednak nie warto było tu zaglądać.
Tyle logiki formalnej użytej po to, żeby, elegancko, sformułować focha...