Cześć, chciałbym was kobiety (i nie tylko) zapytać, czy macie jakieś szczególne upodobania/preferencje/przekonania co do rozmiaru jajek waszych partnerów? Moje pytanie wyszło stąd, że ostatnio w luźnej rozmowie usłyszałem od dziewczyny (sypiamy ze sobą), że moje jądra "są jakieś takie małe." Zwyczajnie po seksie leżeliśmy nago i kiedy ona oglądała sobie moje przyrodzenie to właśnie stwierdziła, że "jej były miał wyraźnie większe jaja" i po prostu była zaskoczona, że ta część ciała potrafi się różnić pomiędzy różnymi facetami. Jako przykład podała sytuację, że kiedy wcześniej chciała ssać worek, to nie było nawet mowy o tym aby oba jaja zmieściły się naraz do jej buzi, a u mnie po prostu złapała pomiędzy penisem a jajami i włożyła je sobie całe do ust. Czyli no wychodzi na to, że mam raczej małe jądra :l
Proszę was o wasze szczere opinie co do tematu, najlepiej z opisem jak to u was wygląda, ile się mieści itd )
Proszę was o wasze szczere opinie co do tematu, najlepiej z opisem jak to u was wygląda, ile się mieści itd )