To wcale nie jest takie zabawne, nawet ostatnio zwróciłam uwagę na ten niesamowity sposób na posiadanie realistycznej zabawki gdy ktoś nie może być blisko![]()
Clone-a-Willy zestaw do klonowania pochwy hot pink
Zestaw do klonowania pochwy Clone-a-Willy umożliwia każdej kobiecie odwzorowanie swojej pochwy w bezpiecznym dla ciała silikonie. Taki odlew może się okazać doskonałym prezentem dla partnera, który zawsze będzie mógł mieć część Ciebie przy sobie. Zestaw zawiera bezpieczny dla ciała silikon...n69.pl
A może tak zrobić odlew cipki i dać partnerowi na prezent?
Żarty, żartami ale powstał taki produkt![]()
Ja mam doczepianego drugiego kutasa i mogę w dwie dziurki włożyć w tym samym czasieOtwieram post na linkowanie ciekawych (I czasem nietypowych) gadżetów erotycznych, nie tylko do zabawy solo.
Gdzieś na forum jest post na temat Lush 4, a także posty o różnicach gadżetów z dalekiego wschodu i Europy czy USA.
Ktoś może powiedzieć coś o tym gadżecie?
Czy warto i czym się różni od takich po 150-200 zł?
Dużo jest że ktoś kupił, ale nie dzielił się doznaniami i czy wartoGdzieś na forum jest post na temat Lush 4, a także posty o różnicach gadżetów z dalekiego wschodu i Europy czy USA.
Dziękuję.Lovense lush 4
Hej! Ktoś już miał okazję testować nowego lusha? Podzielcie się opiniami ;)sexforum.pl
Lovense Lush 3 i zamienniki
Ktoś może używa takich zabawek? Albo zamienniki tego gadżetu?. Proszę o opinie czy warto w takie coś inwestować. I czy kupić Lush 3 czy tańszy zamiennik na początek..sexforum.pl
Mamy z żoną i bardzo lubimy. Czym się różnią? Te najtańsze to nawet nie wiadomo z jakiego materiału, te najdroższe mają bajery takie jak np sterowanie z telefonu. Najtańszego bym nie kupował, poczytaj opinię o firmach i wtedy zdecyduj.
Ktoś może powiedzieć coś o tym gadżecie?
Czy warto i czym się różni od takich po 150-200 zł?
Dokładnie.Mamy z żoną i bardzo lubimy. Czym się różnią? Te najtańsze to nawet nie wiadomo z jakiego materiału, te najdroższe mają bajery takie jak np sterowanie z telefonu. Najtańszego bym nie kupował, poczytaj opinię o firmach i wtedy zdecyduj.
Chińskie nie są złe, ale trzeba zapłacić. Tanie mięso psi jedzą jak to mówią. Jak się zapłaci odpowiednią kwotę to nawet chińskie dają radęDokładnie.
Gdzieś w postach i zabawkach erotycznych wkleiłam link do artykułu dlaczego nie należy kupować takich rzeczy z Chin.
Przede wszystkim chodzi o użyte materiały. Niektóre technologie też zostawiają wiele do życzenia.Chińskie nie są złe, ale trzeba zapłacić. Tanie mięso psi jedzą jak to mówią. Jak się zapłaci odpowiednią kwotę to nawet chińskie dają radę
My mamy w szafkach nocnych. Sypialnia to nasz azyl. Dzieci już dorosłe więc... .A gdzie je chowacie na przyklad przed dziećmi?
Ile masz lat?Najlepiej trzymać jako ołtarzyk nad kominkiem![]()
Tyle, że urodziłem się i zacząłem dorastać w najlepszych czasach jakie mogły być dla dzieci.Ile masz lat?
Twój komentarz w poście. Dorośnij.Tyle, że urodziłem się i zacząłem dorastać w najlepszych czasach jakie mogły być dla dzieci.
Rocznik 80te rządzą
Że tak spytam, co ma mój wiek do tego?