• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ciekawe gadżety erotyczne

Kobieta

Saanvi

Dominujący

A może tak zrobić odlew cipki i dać partnerowi na prezent?

Żarty, żartami ale powstał taki produkt :)
To wcale nie jest takie zabawne, nawet ostatnio zwróciłam uwagę na ten niesamowity sposób na posiadanie realistycznej zabawki gdy ktoś nie może być blisko ;)

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel

Ktoś może powiedzieć coś o tym gadżecie?
Czy warto i czym się różni od takich po 150-200 zł?
Mamy z żoną i bardzo lubimy. Czym się różnią? Te najtańsze to nawet nie wiadomo z jakiego materiału, te najdroższe mają bajery takie jak np sterowanie z telefonu. Najtańszego bym nie kupował, poczytaj opinię o firmach i wtedy zdecyduj.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mamy z żoną i bardzo lubimy. Czym się różnią? Te najtańsze to nawet nie wiadomo z jakiego materiału, te najdroższe mają bajery takie jak np sterowanie z telefonu. Najtańszego bym nie kupował, poczytaj opinię o firmach i wtedy zdecyduj.
Dokładnie.
Gdzieś w postach i zabawkach erotycznych wkleiłam link do artykułu dlaczego nie należy kupować takich rzeczy z Chin.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Dokładnie.
Gdzieś w postach i zabawkach erotycznych wkleiłam link do artykułu dlaczego nie należy kupować takich rzeczy z Chin.
Chińskie nie są złe, ale trzeba zapłacić. Tanie mięso psi jedzą jak to mówią. Jak się zapłaci odpowiednią kwotę to nawet chińskie dają radę

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Twój komentarz w poście. Dorośnij.
Nie będziesz mi życia układać, a poza tym może nie chcę dorosnąć.

Widzisz mam zasadę na głupie pytania daje głupie odpowiedzi, a nie spuszczam się nad takimi pytaniami.

Powiedz mi, czy dorosła osoba, która ma dzieci i najbardziej zna jakie panują relacje w domu pyta, gdzie można schować gadżety? Przecież to jest pytanie w stylu, gdzie schować przed matką prezerwatywy. Nie jestem w stanie uwierzyć, że ktoś zadając takie pytanie na forum ma własne dzieci.