Testowałam dla kobiet- jest fajnie . Nie miałam jeszcze na kim przetestować męskiegotestował ktoś te zabawki sterowane smartfonem? Fajna zabawa?
Testowałam dla kobiet- jest fajnie . Nie miałam jeszcze na kim przetestować męskiegotestował ktoś te zabawki sterowane smartfonem? Fajna zabawa?
na facetów to raczej nie zadziałaTestowałam dla kobiet- jest fajnie . Nie miałam jeszcze na kim przetestować męskiego
A próbowałeś?na facetów to raczej nie zadziała
Dziewczyna miała zabawkę z wibracjami, ale osobiście wibracje mnie chyba nie podniecająA próbowałeś?
A nie lepiej prawdziwą dla smaku ?Creamy sztuczna sperma lubrykant
Lubrykant imitujący spermę od marki Creamy. Żel intymny bazuje na wodzie, dzięki czemu doskonale sprawdzi się zarówno podczas seksu, jak i relaksu z gadżetami erotycznymi. Gęsta konsystencja i biały kolor sprawiają, że lubrykant Creamy przypomina spermę, dodatkowo pobudzając wyobraźnię...n69.pl
Mleko
Ja mam męską wersję(lovense edge) , rewelacjaTestowałam dla kobiet- jest fajnie . Nie miałam jeszcze na kim przetestować męskiego
może https://www.sklep-intymny.pl/product-pol-5364-Zestaw-BDSM.html?query_id=1Witam, chciałbym kupić jakiś zestaw gadżetów typu pejcz, kajdanki itp + jakiś fajny wibrator.
Na łut szczęścia i dar losu bym nie liczyłaNo... Wielka szkoda... Ba! Przeogromna... Ale to widać i to prawda... Złego nic nie weźmie! Diabli nie wezmą... Może za n-tym razem w końcu się da i los dopomoże
może https://www.sklep-intymny.pl/product-pol-5364-Zestaw-BDSM.html?query_id=1
Co do wibratorów to dużo Pań zachwala tego koleżkę
To ten co tak ciungnie
Oral, vaginal, anal &... feetal?? Ten gadżet rozmontował dotychczas działający seks-systemJa znalazłam to
Przestań spamować reklamami Różowego Sklepu, bo doopa boli...co masz na myśli ?
Lecisz, Joanna, w kulkiKobieta może zaoferować mężczyźnie znacznie więcej satysfakcji z seksu, kiedy jej pochwa jest sprężysta i umie pracować mięśniami dna miednicy. Poluzowanie pochwy może wystąpić w każdym wieku dorosłej kobiety i może mieć rożne przyczyny. Ale nie musi trwać wiecznie. Już po kilku tygodniach treningu może ustąpić i seks znowu staje się przyjemny. Ciekawe zatem dlaczego mężczyźni tak rzadko kupują swoim partnerkom kulki waginalne? Może nie wiedzą, że trening mięśni to może być połączenie przyjemnego dla obojga z pożytecznym. Mamy teraz w ofercie z rabatem takie kulki programowane i sterowane smartfonem, więc można zaprogramować trening na kilka dni albo tygodni. Potem należy już tylko przypomnieć partnerce przed wyjściem z domu: JESZCZE TYLKO KULKI I MOŻEMY IŚĆ. Można poprosić ją, żeby dopuściła Wasz smartfon do sterownia jej kulkami i spacer może obfitować w przyjemne niespodzianki, bo przecież władzę ma ten, kto ma smartfon. Dlaczego mężczyźnie tego nie robią?
Sportsheets I Like it Doggie Style Strap uprząż do seksu
Zamów w cenie: 101,99 zł - Sportsheets I Like it Doggie Style Strap uprząż do seksu (czarna) ✓ NAJLEPSZE CENY W N69.pl ✓ 100% dyskretna paczka ✓ WYSYŁKA 24h DHL lub Paczkomatn69.pl