No sama widzisz; po tym poznać przeznaczonego Ci faceta, że zawsze pamięta o Twoich alkoholowych gustachRum? To mogę to przemyśleć![]()
No sama widzisz; po tym poznać przeznaczonego Ci faceta, że zawsze pamięta o Twoich alkoholowych gustachRum? To mogę to przemyśleć![]()
Przeznaczenie - odrazu tak z grubej rury musisz…No sama widzisz; po tym poznać przeznaczonego Ci faceta, że zawsze pamięta o Twoich alkoholowych gustach![]()
Punkty za reakcje?Przeznaczenie - odrazu tak z grubej rury musisz…ale przyznam, że miło jak ktoś pamięta i dostaje dodatkowe punkty
![]()
Nieee… za pamięćPunkty za reakcje?![]()
Spoko, przyzwyczaiłem się do tego, że tutaj ludzie dużo obiecują i potem jest, jak jestNieee… za pamięćale widzę, że jednak szwankuje, więc cofam punkty
ale nie spamujmy tematu, bo nas wyrzucą na karny jeżyk
![]()
No jak nie jak tak! Teraz widzę wszystko jak na dłoni, zwłaszcza ten numer 69 pobudził moją wyobraźnięCoś Ty… ja to widzę jakby ten blok stał przede mnąnajbardziej creepy byłaby jednak kamienica. Jakieś ukryte zakamarki…
W blokach z domofonem na kod - specjalny numer, który otwiera bramy do kotłownilub z klamką na kod, która musi zawierać w sobie numer 69
I jak? Nie widzisz tego?
Przyznam bez bicia, że trochę zazdroszczęKazik śpiewał, "tak to bywa gdy ktoś zazdrości" z drugiej strony pomyślałam, co przy papierosie to przy papierosie, ale co by siedziało gdyby przed klatką stał koksownik?
Ale jakiego rodzaju koksownik? Musisz skrystalizowaćKazik śpiewał, "tak to bywa gdy ktoś zazdrości" z drugiej strony pomyślałam, co przy papierosie to przy papierosie, ale co by siedziało gdyby przed klatką stał koksownik?
Właśnie! Cholerka, że też o tym nie pomyślałem. Może chodziło o koksownik na inny koksAle jakiego rodzaju koksownik? Musisz skrystalizować![]()
W okolicy trzepaków na dywanOdrazu wyobraziłam sobie takie miejsca wyznaczone na palenie… ale to nie byłyby już miejsca wydzielone na palenie tylko normalny gangbang na każdym osiedlu![]()
Tak na widoku?W okolicy trzepaków na dywan![]()
To nie lepiej potańczyć na rurze, tylko zaraz się wieszać?Tak na widoku?przecież monitoring osiedlowy zawsze dobrze działa.. te babcie by zawału dostały
ale przynajmniej można by wypróbować różne pozycje wieszając się na rurze..
![]()
No to wskakuj na rurę i do dziełaTo nie lepiej potańczyć na rurze, tylko zaraz się wieszać?![]()
Przydałyby mi się jakieś korepetycjeNo to wskakuj na rurę i do dzieła![]()
A weź takie zberezieństwaPrzydałyby mi się jakieś korepetycje![]()
Taniec to zberezieństwa? No co Ty?A weź takie zberezieństwaidę się uczyć
![]()
Taniec to zbe
Taniec to zberezieństwa? No co Ty?![]()
Kawa i papierosyAkurat papierosy potrafią złączyćrównież miałem fajny układ przez trochę z sąsiadką, a zaczęło się od spotkań na papierosie przed klatką
![]()