• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chłopak nie chce seksu tylko oral, a ja zaczynam fantazjować o lesbijskim seksie, co robić?

Kobieta

niezaspokojonabi

Cichy Podglądacz
On może Cię kocha (chociaż jak się kogoś kocha to się chce mu sprawiać przyjemność) ale Cię nie pragnie, nie pociągasz go.

Czyli przyzwyczaj się, że nie uświadczysz już namiętności i nie zobaczysz nigdy wzroku pełnego pożądania. Ja tam bym się zastanowiła czy chcę być w takim związku.
No właśnie mam wrażenie,że mnie nie pragnie, bo jak obcy mężczyźni podrywają mnie, komplementują wygląd, zagadują, zapraszają na kawę, to dla innych mężczyzn jestem bardziej atrakcyjna niż dla własnego faceta 😶

Mężczyzna

Szpada

Nowicjusz
Ewentualnie, On wydaje się być dobrym materiałem na rogacza, jeśli i tak są małe szanse na to, że stanie się nagle super kochankiem to, jeśli masz ochotę, zabaw się z nim i zdiagnozuj go. Zacznij od prowokowania przy jego znajomych lub przy kurierze, cokolwiek. Zobacz czy go to podnieca czy potem wykazuje większe zaangażowanie.

Kobieta

niezaspokojonabi

Cichy Podglądacz
Ewentualnie, On wydaje się być dobrym materiałem na rogacza, jeśli i tak są małe szanse na to, że stanie się nagle super kochankiem to, jeśli masz ochotę, zabaw się z nim i zdiagnozuj go. Zacznij od prowokowania przy jego znajomych lub przy kurierze, cokolwiek. Zobacz czy go to podnieca czy potem wykazuje większe zaangażowanie.
Na rogacza się nie nadaje, tego jestem pewna na 100% to nie jest ten typ faceta,znam go za dobrze, to typ dominanta. Już pisałam w tym poście o tym, że próbowałam na wszelkie sposoby, nic nie działa, seksowne stroje, jego ulubiony makijaż, kuszenie, podsyłanie fotek w ciągu dnia, zaczepianie, pokazywanie uległości gestami, nawet chciałam żeby przyłapał mnie jak się sama zabawiam i dołączył, zawsze kończy się tak samo, więc przestałam już robić z siebie błazna przed nim i bawię się tylko sama

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
@DruhBoruch ma zupełną rację. Ty jesteś młoda dziewczyna, wręcz bardzo młoda. Jesteś na początku swojej drogi życiowej i na serio nie marnuj lat na związek który zaczyna Ci sprawiać więcej przykrości niż radości.

Jeszcze żebyś Ty wymyślała jakieś udziwnienia, które akurat nie każdy musi lubić, ale Ty oczekujesz zwykłego seksu. Seksu który w zdrowym normalnym związku po prostu jest - częściej lub rzadziej w zależności od temperamentu, ale jest.

Najgorsze jest to, że problem jest w nim, ale on Ciebie usiłuje wpędzić w poczucie winy.