• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chętnie stanę się bohaterką powieścią 25 latak którego kręcą ciocie

Mężczyzna

Pedro93

Cichy Podglądacz
Opisz mi swoją fanatzję i zróbmy to razem
Ciociu... Możemy się zdzwonić na whatsapp? Wstydzę się trochę ale w ostatnie święta patrzyłaś na mnie takim wzrokiem jakbyś chciała mnie przelecieć, a gdy siadałem obok czułem zapach Twojej cipeczki... 🤤 Nie powiem nikomu - też mi się bardzo podobasz. Chcesz mnie dokładnie obejrzeć i przetestować, zanim wyjadę za granicę?

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Ciociu... Możemy się zdzwonić na whatsapp? Wstydzę się trochę ale w ostatnie święta patrzyłaś na mnie takim wzrokiem jakbyś chciała mnie przelecieć, a gdy siadałem obok czułem zapach Twojej cipeczki... 🤤 Nie powiem nikomu - też mi się bardzo podobasz. Chcesz mnie dokładnie obejrzeć i przetestować, zanim wyjadę za granicę?
Patrzyłam, bo od razu zauważyłam nieco nachalne spojrzenie z Twojej strony. Fakt, że ubrałam się nieco frywolnie jak na urodziny Twojej siostry, ale nie miałam nic innego pod ręką. A wiadomo, że lubię szpilki, akurat dzisiaj spódniczka na pół uda pasowała do marynarki pod którą schowałam już nieco obwisły biust. Ale push-up zrobił swoje i wyglądały odpowiednio stercząco. I ty to widziałeś i twój tata. A jak się schyliłam do dolnej szuflady wipinając pupę, to byłam pewna że wam obojgu napłynęła krew do kutasków. I jak na chwilę poszedłeś do swojego pokoju, to dziwnie byłam pewna po co i dlaczego.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Patrzyłam, bo od razu zauważyłam nieco nachalne spojrzenie z Twojej strony. Fakt, że ubrałam się nieco frywolnie jak na urodziny Twojej siostry, ale nie miałam nic innego pod ręką. A wiadomo, że lubię szpilki, akurat dzisiaj spódniczka na pół uda pasowała do marynarki pod którą schowałam już nieco obwisły biust. Ale push-up zrobił swoje i wyglądały odpowiednio stercząco. I ty to widziałeś i twój tata. A jak się schyliłam do dolnej szuflady wipinając pupę, to byłam pewna że wam obojgu napłynęła krew do kutasków. I jak na chwilę poszedłeś do swojego pokoju, to dziwnie byłam pewna po co i dlaczego.
zazdroszczę takiej sytuacji. sam chciałbym przeżyć coś takiego.

Mężczyzna

Pedro93

Cichy Podglądacz
Dlaczego do mnie nie przyszłaś wtedy ciociu? Marzyłem że wchodzisz, przylapujesz mnie i zaczynasz mną sterować... Oj ciociu... Tak bardzo chciałbym byś odwiedzała nas częściej.

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Dlaczego do mnie nie przyszłaś wtedy ciociu? Marzyłem że wchodzisz, przylapujesz mnie i zaczynasz mną sterować... Oj ciociu... Tak bardzo chciałbym byś odwiedzała nas częściej.

Przyszłam ale spałeś. Wzięłam twoj telefon i w galerii bylo mnosto moich zdjec. robionych z ukrycia, jak sie schylam, jak sie czeszę, jak sie przebieram. najpierw mnie to zdenerwowało, ale z kazdym kolejnym zdjeciem czulam naplyw podniecenia. weszłam jeszcze w wiadomosci i okazlo sie ze czasem wysylasz moje zdjecia do nich. czytałam komplementy i wulgarne uwagi. wszyscy jednoczesnie pisali ze zwalili sobie do tych zdjec i prosza o następne...

nie mogłam tak tego zostawić. wsunęłam rękę pod kołdrę i do piżamki. zaczełam nim ruszac. przebudziles sie i widac bylo ogromne zaskoczenie i zdziwienie. zeby nie dac ci watpliwosci co zamierzam szepnelam tylko zebys calkiem zdjal dól od pizamy, bo zaierzam ci go zwalic do moich zdjęć