Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ciociu... Możemy się zdzwonić na whatsapp? Wstydzę się trochę ale w ostatnie święta patrzyłaś na mnie takim wzrokiem jakbyś chciała mnie przelecieć, a gdy siadałem obok czułem zapach Twojej cipeczki... Nie powiem nikomu - też mi się bardzo podobasz. Chcesz mnie dokładnie obejrzeć i przetestować, zanim wyjadę za granicę?
Ciociu... Możemy się zdzwonić na whatsapp? Wstydzę się trochę ale w ostatnie święta patrzyłaś na mnie takim wzrokiem jakbyś chciała mnie przelecieć, a gdy siadałem obok czułem zapach Twojej cipeczki... Nie powiem nikomu - też mi się bardzo podobasz. Chcesz mnie dokładnie obejrzeć i przetestować, zanim wyjadę za granicę?
Patrzyłam, bo od razu zauważyłam nieco nachalne spojrzenie z Twojej strony. Fakt, że ubrałam się nieco frywolnie jak na urodziny Twojej siostry, ale nie miałam nic innego pod ręką. A wiadomo, że lubię szpilki, akurat dzisiaj spódniczka na pół uda pasowała do marynarki pod którą schowałam już nieco obwisły biust. Ale push-up zrobił swoje i wyglądały odpowiednio stercząco. I ty to widziałeś i twój tata. A jak się schyliłam do dolnej szuflady wipinając pupę, to byłam pewna że wam obojgu napłynęła krew do kutasków. I jak na chwilę poszedłeś do swojego pokoju, to dziwnie byłam pewna po co i dlaczego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.