• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chętnie stanę się bohaterką powieścią 25 latak którego kręcą ciocie

Mężczyzna

36 lat wolny. Jaro

Cichy Podglądacz
Opisz mi swoją fanatzję i zróbmy to razem
Wiele lat temu bardzo kręciło mnie podglądać ciocię która jako jedyna miała urodę typowej pięknej milf i jak tylko każdego roku w końcu urlop spędzała przyjeżdżając do nas na wieś to podglądy wałem ja podczas kąpieli oraz na widok jej cycków i ciapki po kilka razy waliłem konia

Mężczyzna

Lamaczserc

Cichy Podglądacz
Opisz mi swoją fanatzję i zróbmy to razem
Cześć, mam taką fantazje,)
Wychodzę z łazienki stoisz naga przed drzwiami ręką wpychasz mnie spowrotem
Całujesz szyję, dotykasz torsu, klękasz bierzesz go do ust, czujesz jaki jest duży twardy, wstajesz wypinasz się rozchylasz pupę, wchodzę jest ciasna, mocniej czujesz jak rozpycham dziurkę
Jęczysz z rozkoszy
...

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
no właśnie, szkoda.

a jak już ktoś pisz, to moze jest ktos w moim wieku ale rodzaju męskiego :) co ma syna nastolatka / córkę i przychodzą koleżanki. przechodzicie fazę jak w american beaty? :)

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
Uwaga fantazja! :)

Napisze mi ktoś na priv jak odwiedza mnie ze swoimi dwoma kolegami. Przychodzi do mojego syna, ale jeszcze go nie ma... Za to ja jestem lekko wstawiona :)

Mężczyzna

oNe34

Cichy Podglądacz

Napisze mi ktoś na priv jak odwiedza mnie ze swoimi dwoma kolegami. Przychodzi do mojego syna, ale jeszcze go nie ma... Za to ja jestem lekko wstawiona :)
Opisz coś więcej, swoją figure, kolor włosów, wielkość biustu, jak starzy mają być koledzy syna, jaki sex preferujesz a coś wymyślimy.

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz

Jesteś atrakcyjną kobietą, więc.... Ręka pod spódniczkę (albo szybkie rozpięcie zamka u spodni) - to jeden z nas. Drugi w tym czasie całuje Cię w usta. Trzeci łapie Cię za biust. Trochę się bronisz, ale.... Kładziemy Cię na kanapę i zajmujemy się Tobą 😊

Mężczyzna

Wild_Luke

Cichy Podglądacz

Gdy przyszliśmy w trójkę do Franka, Ty otworzyłaś nam drzwi. Jak zawsze weszliśmy i jak zawsze tego dziada nie było na miejscu. Kolejny raz szuka nowych adików między żabką a Big Starem. Siedliśmy na kanapie a Ty nieco bardziej wesoła zaczęłaś opowiadać jak to miło, że twój syn ma takich dobrych kolegów. Dopiero po chwili zoriętowałem się, że pod tą sukienką chyba nic nie masz bo piersi zbyt dobrze się pod nią rysowały. Dwóch pozostałych porozumiewawczo na siebie spojrzało i chyba zobaczyło dokładnie to samo. Twoje nogi zmieniły pozycję. Gdy zakładałaś je jedna na drugą, zbyt wolno aby móc ominąć fakt, że pod sukienką brakowało majtek. Zbyt szybko aby nacieszyć się widokiem. My przez chwilę udawaliśmy, że nie widzimy tego, a Ty, że wcale nie robisz tego specjalnie. W rozmowie nieco mocniej się do nas pochyliłaś i jakby przypadkiem nalałaś nam soku. Jak się okazało po pierwszym łyku dość mocno zaprawionym procentami. Coraz bardziej dochodziło do mnie, że Franek może utknąć gdzieś na korepetycjach dzisiejszego popołudnia. Kolejne przełożenie nóg i czuję jak mój kutas próbuje się się już przebić przez rozporek. Nie jestem jeszcze pewien czy mam go zasłonić czy raczej wyjąć i zacząć walić patrząc na twoje powabne krągłości. Teraz widzę twoje czerwone od krążącego alkoholu policzki. Opory już ustąpiły z twojego umysłu. Kolejne pochylenie się w naszą stronę i idealna ekspozycja biustu. Nie tylko ja jestem zakłopotany, ale też coraz bardziej podniecony tym widokiem. Jeden idzie do kibla. chyba wiem po co. W myślach powiedziałem do siebie, że musze być twardy i byłem. Postawiłem totalny namiot ze swoich gaci. Wtedy poczułem na nim twój wzrok i usłyszałem żartobliwie powiedziane, że chyba jest mu tam ciasno. Ręka sama powędrowała do zamka i go rozpięła. Kutas prawie wystrzelił na zewnątrz. Twój uśmiech na jego widok był bardzo zachęcający. Wziąłem go w rękę i zacząłem masować. Ty rozszerzyłaś uda lekko odsłaniając swoje uroki.

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
Gdy przyszliśmy w trójkę do Franka, Ty otworzyłaś nam drzwi. Jak zawsze weszliśmy i jak zawsze tego dziada nie było na miejscu. Kolejny raz szuka nowych adików między żabką a Big Starem. Siedliśmy na kanapie a Ty nieco bardziej wesoła zaczęłaś opowiadać jak to miło, że twój syn ma takich dobrych kolegów. Dopiero po chwili zoriętowałem się, że pod tą sukienką chyba nic nie masz bo piersi zbyt dobrze się pod nią rysowały. Dwóch pozostałych porozumiewawczo na siebie spojrzało i chyba zobaczyło dokładnie to samo. Twoje nogi zmieniły pozycję. Gdy zakładałaś je jedna na drugą, zbyt wolno aby móc ominąć fakt, że pod sukienką brakowało majtek. Zbyt szybko aby nacieszyć się widokiem. My przez chwilę udawaliśmy, że nie widzimy tego, a Ty, że wcale nie robisz tego specjalnie. W rozmowie nieco mocniej się do nas pochyliłaś i jakby przypadkiem nalałaś nam soku. Jak się okazało po pierwszym łyku dość mocno zaprawionym procentami. Coraz bardziej dochodziło do mnie, że Franek może utknąć gdzieś na korepetycjach dzisiejszego popołudnia. Kolejne przełożenie nóg i czuję jak mój kutas próbuje się się już przebić przez rozporek. Nie jestem jeszcze pewien czy mam go zasłonić czy raczej wyjąć i zacząć walić patrząc na twoje powabne krągłości. Teraz widzę twoje czerwone od krążącego alkoholu policzki. Opory już ustąpiły z twojego umysłu. Kolejne pochylenie się w naszą stronę i idealna ekspozycja biustu. Nie tylko ja jestem zakłopotany, ale też coraz bardziej podniecony tym widokiem. Jeden idzie do kibla. chyba wiem po co. W myślach powiedziałem do siebie, że musze być twardy i byłem. Postawiłem totalny namiot ze swoich gaci. Wtedy poczułem na nim twój wzrok i usłyszałem żartobliwie powiedziane, że chyba jest mu tam ciasno. Ręka sama powędrowała do zamka i go rozpięła. Kutas prawie wystrzelił na zewnątrz. Twój uśmiech na jego widok był bardzo zachęcający. Wziąłem go w rękę i zacząłem masować. Ty rozszerzyłaś uda lekko odsłaniając swoje uroki.

Dobre, dobre, takie 7/10

(...) dwaj pozostali nie wiedzieli jak zareagować, ale to do mnie należała teraz inicjatywa. Wszyscy byli prawiczkami. Nie zamierzałam ich rozdziewiczać, przynajmniej nie tak na 100%. Ale to jak wszystkie trzy penisy były naprężone spowodowało, że zdecydowałam działać. Mam 45 lat, a tych 18 latków kręcę jak jakaś celebrytka, albo koleżanka z klasy. Pchnęłam na wersalkę tego z rozpiętym rozporkiem i szybko rozpiełam dwa pozostałe. Do tej pory te kutaski były tylko pieszczone przez ich ręce. Trzepali sobie do koleżanek albo nauczycielek. Teraz ja im zwalę konia. Jeden po drugim. Podeszłam do pierwszego, złapałam pewnie, tak jak robię to mężowi i zapytałam bezczelnie to kogo lubi się spuszczać. Kuzynka i jej mama z drugiego końca Polski. OK. Jedną ręką zaczęłam mu trzepać konia, a drugą wzięłam, żeby dotknął moich piersi. Zamknij kochanie oczy i myśl o niej i jej mamie tak jak robisz to codziennie. Po 20 może 30 sekundach trysnął mi na bluzkę i głośno jęknął. Następny wiedział już jak się przygotować, spodnie do połowy zdjęte. To jak, do kogo? Jakaś koleżanka z klasy. Przesuwając skórkę na penisie poczułam podniecenie i twardniejące sutki. Po chwili jęk zachwytu i kolejna porcja spermy na moim ubraniu. Trzeci nie czekał na mnie. Już sobie sam robił dobrze. Wzięłam na bok jego ręką, wsunęłam pod biustonosz, a drugą energicznie waliłam mu kutasa. A ty o kim myślisz? O Pani. Onanizuje się myśląc o Pani. Zrrobiło mi się jeszcze bardziej gorąco. Chyba też poczuł we mnie podniecenie, bo zaczał pieścić moje sutki. Po chwili i on zalał mi ubranie spermą. Wstałam, powiedziałam coś niezrozumiałego do siebie i zaczełam szmatką ścierać efekt 3 wytrysków chłopaków wchodzących w dorosłość. Goście wyszli bez słowa a jak tylko zamknęły się za nimi drzwi pobiegłam do sypialni. Byłam cała mokra. Wibrator pracował nie dłużej niż 2 minuty a ja wygiełąm się w spazmach przyjemnego uczucia orgazmu.

Mężczyzna

Wild_Luke

Cichy Podglądacz
Tylko wydawało się, że chłopcy wyszli. dwóch z nich oglądało całą akcję z wibratorem przez otwarte drzwi. Spodnie nadal w dole i kutasy ponownie napięte. Dyszeli głęboko i prawie z otwartymi ustami oglądali twoje rozpalone, nagie ciało. Wyglądało na to, że kręci ich bardziej niż nie jednej ze swoich rówieśniczek. Jeden powoli zbliżył się i ponownie położył swoje ręce na twoich piersiach. Czuł jak sutki twardnieją pod jego palcami. Zaczął masować i ściskać piersi. Widać było po nim, że myśli o czymś więcej. Przyciągnęłaś jego twarz do swoich cycków i pozwoliłaś mu wtulić się mocno. Ten łapczywie zaczął je całować i ssać. Drugi chłopak znowu walił już zmęczonego kutasa. Zachęciłaś go gestem i podszedł. To znowu twoje ręce robiły mu dobrze. Po chwili tą rolę przejęły usta. Znowu smak młodego kutasa i wyciekającej z niego spermy. Pierwszy zaczął się osuwać niżej i zaczął robić ci minetkę. Jego język całkowicie zatopił się w twoim wnętrzu.

Kobieta

Milf_1982

Nowicjusz
To że byli młodzi miało swoje plusy i minusy. Szybko dochodzi, ale też szybko byli gotowi na jeszcze trochę przygód. Ci dwaj co zostali, zdecydowanie mieli ochotę na więcej. Ale jak zapytałam o czym myślą to jeden wymienił swoją koleżankę z klasy a drugi młodszą o rok kuzynkę. Wiedziałam już co mam robić. Byłam pewna że mają zdjęcia w telefonie. Kazałam im wrzucić galerię tych gówniar, siadłam po środku i to po lewej to po prawej stronie zaczęłam trzepać młode kutasy. Oba po chwili stały sztywne, widać że myślali byli gdzieś indziej, ale do tej pory robili sobie sami dobrze. Najpierw zajęłam się chłopcem od koleżanki z klasy. Teraz nią byłam, miał do mnie mówić po imieniu. 18 letnia Ania obciągała mu kutasa a on wyginał się zeby tylko za szybko nie dojść. Dodałam do tego kilka pikantnych słów, znaleźliśmy się w szkolenej toalecie. Ania ciągnęła mu jak klasowa suka. Zaczał głośno jęczeć, wyjęłam z ust i dokończyłam rękoma. Fontanna spermy zalała kanapę. Teraz czas na drugie. I 17 letnia kuzynka Wiktoria. Podglądał ją często i od dawna. Masturbował się w nocy i z ukrycia. Opowiadał to szybciej to wolniej. Pokazywał jej zdjęcia krótkeij spódniczne. Jak czasem przychodzi w odwiedziny. Jak on potem ze swojego pokoju przez wąską szparę w drzewiach w myślalał zalewa jej tą spódniczkę. Wystawiłam pupę że zalał tą spódniczkę. Sam doszedł waląc jak szalony... Obaj w końcu byli spełnieni. Ale mimo że tacy młodzi to na odchodne powiedzieli, że jeszcze dzisiaj zrobią to jeszcze raz. Pode mnie w przed snem. Uśmiechnęłam się. Róbcie to. Śmiało...

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry