• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Challenge na 2024

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Przed chwilą odpowiadając na pytanie kolegi dot. połykania spermy zasugerowałem mu, żeby spróbował się przemóc i przynajmniej spróbował to zrobić w ramach wyzwania na 2024.

I to jest chyba dobry pomysł (i moment, bo mamy 30 grudnia) na wymyślenie jakiegoś jednego, konkretnego challenge'u do zrealizowania w przyszłym roku.

Idąc tropem spermowym postanowiłem, że w 2024 roku co najmniej kilkakrotnie wypiję ją wymieszaną z whisky.
To pewnie nic nadzwyczajnego, po prostu jeszcze nigdy tego nie robiłem.
A w listopadzie pierwszy raz w życiu podejmę wyzwanie NNN, choć bez większych złudzeń co do sukcesu 😆

Dalsze pomysły?

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Niekoniecznie.

Ja uwielbiam orgazmy. Chciałbym mieć ich jak najwięcej - oczywiście w rozsądnych granicach, żeby nie wpływało to destrukcyjnie na zdrowie, życie towarzyskie, pracę itd.
Kiedyś wytrzymałem 4 miesiące bez masturbacji. I teraz bardzo tego żałuję. Czułem się beznadziejnie, miałem problemy z koncentracją, a co gorsza straciłem co najmniej 120 cudownych orgazmów.

Mężczyzna

cumonyou25

Cichy Podglądacz
Przed chwilą odpowiadając na pytanie kolegi dot. połykania spermy zasugerowałem mu, żeby spróbował się przemóc i przynajmniej spróbował to zrobić w ramach wyzwania na 2024.

I to jest chyba dobry pomysł (i moment, bo mamy 30 grudnia) na wymyślenie jakiegoś jednego, konkretnego challenge'u do zrealizowania w przyszłym roku.

Idąc tropem spermowym postanowiłem, że w 2024 roku co najmniej kilkakrotnie wypiję ją wymieszaną z whisky.
To pewnie nic nadzwyczajnego, po prostu jeszcze nigdy tego nie robiłem.
A w listopadzie pierwszy raz w życiu podejmę wyzwanie NNN, choć bez większych złudzeń co do sukcesu 😆

Dalsze pomysły?
Dobre to z whisky też spróbuję 😁