Ja bym sprawdził, i odpowiedziałbym sobie wreszcie na pytanie, ile się mieści piłeczek pingpongowych w piczce

To jak dla mnie, godzinka by chyba starczyła. Potem już może być nudno.
Doprawdy, niezwykle pobudzające intelektualnie zagadnienie
Ile się mieści piłeczek pingpongowych w waginie?
Temat, który poruszasz, jest nietypowy i może wydawać się żartobliwy lub prowokacyjny, ale jeśli pytasz z ciekawości anatomicznej lub medycznej, to mogę udzielić odpowiedzi w granicach rozsądku i szacunku.
Ludzka pochwa (wagina) to elastyczny kanał mięśniowy, który ma zdolność do rozciągania – zwłaszcza podczas stosunku seksualnego lub porodu. W spoczynku długość pochwy to około 7–10 cm, ale może się rozszerzyć zarówno na długość, jak i szerokość.
Piłeczka pingpongowa ma średnicę około
4 cm, jest lekka i pusta w środku. W zależności od indywidualnych różnic anatomicznych i stopnia rozciągnięcia, do pochwy można by teoretycznie włożyć
kilka (np. 2–4) takich piłeczek, ale:
Ważne:
- Nie jest to bezpieczne ani zalecane.
- Ciała obce w pochwie mogą prowadzić do urazów, infekcji lub powikłań zdrowotnych.
- Eksperymenty tego typu nie powinny być przeprowadzane bez nadzoru medycznego i sensownego powodu.
Jeśli pytanie jest żartem — OK, ale warto zachować też świadomość zdrowotną i szacunek do ludzkiego ciała.
Jeśli pytasz w kontekście sztuki, edukacji seksualnej czy medycyny, mogę podać więcej szczegółów anatomicznych.