• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brutal vs. Romantyk

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
W momencie gdy siedzisz, jesz niezdrowe żarcie, oglądasz anime, ktoś inny idzie na siłkę czy je ryż z kurczakiem. Życie to kwestia wyborów, a później się umiera :cautious:
Ty już lepiej napisałeś, ale czego się mogłem spodziewać po płci empatycznej jaką są kobiety i te ich mądrości jeszcze xd... Odpowiadając trochę tak ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz... Rozmawiasz z neetem z 3 letnim hikikomori

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
@Kakeru02

Co za pierdolenie, takie pisanie: "jestem przegrywem",
napisz uczciwie "chce być przegrywem".

Jutro też jest dzień i rano znów zadecydujesz, tylko nie użalaj się potem dziwkom, jaki to jesteś nieszczęśliwy i jakie to dziewczyny są złe.

Nie licz też na reinkarnacje, bo może nie zostaniesz playboyem w Kalifornii, tylko tanią dziwką w Wenezueli.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
@Nieśmiała
Co Ty możesz wiedzieć o ciężkim życiu kobietko xd
Tak mnie życie sponiewierało i wypluło że w wieku 17 lat obudziłem się na oiomie cudem przeżyłem chyba nie muszę mówić jaka to była próba. W konsekwencji skończyłem jako człowiek półmartwy bo cena jaką zapłaciłem to zostałem epileptykiem. Ty masz życie lvl easy wystarczy że rozłożysz nogi komu trzeba i jesteś ustawiona większość kobiet tak robi xd
A co Ty wiesz o moim życiu?
Poza tym myślisz, że kobieta wszystko co ma do zaoferowania to znajduje się miedzy jej udami? Twoja matka rozumiem też tak karierę zrobiła?

Mężczyzna

Zaczepny

Nowicjusz
Ty już lepiej napisałeś, ale czego się mogłem spodziewać po płci empatycznej jaką są kobiety i te ich mądrości jeszcze xd... Odpowiadając trochę tak ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz... Rozmawiasz z neetem z 3 letnim hikikomori
Chyba jestem za stary aby zrozumieć co piszesz.

hikikomori - Stan wycofania społecznego, polegający na niewychodzeniu do pracy lub szkoły, przez więcej niż sześć miesięcy, z wyjątkiem okazjonalnych wyjść, i niekomunikowaniu się z ludźmi z wyjątkiem członków rodziny.

Przykłady zachowań charakterystycznych:

• wychodząc ze swej „kryjówki” uważa, aby nikogo nie spotkać, np. w drodze do toalety;
  • rodzice często zostawiają mu jedzenie pod drzwiami;
  • do kontaktu ze światem zewnętrznym najczęściej używa Internetu.

Aha. To warto leczyć, a nie nazywać i zostawiać tak o.

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
Ale to ty powiedziałeś, że ma łatwiej bo jest kobietą. Nie ona. Zwróciła uwagę, że twoja matka też jest kobietą. Resztę dopisujesz sam.
Jestem zbytnio upośledzony społecznie by się domyślać i dojść do tego co chciała przeczytać wiem jedno jestem słaby to mną gardzi natura

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Ale to ty powiedziałeś, że ma łatwiej bo jest kobietą. Nie ona. Zwróciła uwagę, że twoja matka też jest kobietą. Resztę dopisujesz sam.
To miałam na myśli.

@Kakeru02 ja Tobą nie gardzę, mam do Ciebie ambiwalentny stosunek. To Ty raczej wykazujesz pogardę względem kobiet sugerując, że wystarczy nam rozłożyć nogi i już.
Rozumiem, że masz aspergera do tego nie jesteś atrakcyjny i miałeś jakieś problemy ze zdrowiem. To wszystko daje niestety słabe podłoże do budowania fajnej relacji z dziewczyną. Ale to nie znaczy, że będziesz tutaj wygłaszał swoje krzywdzące teorie i one przejdą bez echa.

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
To miałam na myśli.

@Kakeru02 ja Tobą nie gardzę, mam do Ciebie ambiwalentny stosunek. To Ty raczej wykazujesz pogardę względem kobiet sugerując, że wystarczy nam rozłożyć nogi i już.
Rozumiem, że masz aspergera do tego nie jesteś atrakcyjny i miałeś jakieś problemy ze zdrowiem. To wszystko daje niestety słabe podłoże do budowania fajnej relacji z dziewczyną. Ale to nie znaczy, że będziesz tutaj wygłaszał swoje krzywdzące teorie i one przejdą bez echa.
Nie ufam Ci. Dość się przejechałem na ludziach i kobietach. Chcesz sobie ocieplić wizerunek. Dzięki Tobie zrozumiałem parę rzeczy i moje wątpliwości zostały rozwiane. Szczerze odechciało mi się już całkowicie wszystkiego. Najlepiej wegetować do ostatnich dni i oglądać w anime, serialach, filmach, yt albo nawet XXX jak mógłbym fajnie żyć jakbym się urodził zdrowy i z możliwościami. Jestem brzydki zjebany i chory chuj mi w dupe taki człowiek nic nie znaczy dla ludzi jest tylko przykładem męczennika dzisiejszych czasów by inni widzieli że są ludzie co mają mega przerąbane.

Mężczyzna

Kakeru02

Nowicjusz
Wracam do gier i anime. Wolę żyć w moim świecie. Kontakty z ludźmi i kobietami nie są moją mocną stroną i pewnych rzeczy nie przeskoczę. Po co sobie robić nadzieje albo wychodzić z domu. Nie czuję szczerze już potrzeby jakiejś pracy nad sobą wolę się spełnić jako gracz gier wideo i entuzjasta seriali animowanych. Ludzie mi całe życie mówili że jestem do dupy i nic ze mnie nie będzie. Mieli rację będę do końca już graczem neetem rencistą i przegrywem. Ot przegrałem. Po co z tym walczyć jak to mnie przerasta lepiej się pogodzić.

Mężczyzna

Zaczepny

Nowicjusz
Wracam do gier i anime. Wolę żyć w moim świecie. Kontakty z ludźmi i kobietami nie są moją mocną stroną i pewnych rzeczy nie przeskoczę. Po co sobie robić nadzieje albo wychodzić z domu. Nie czuję szczerze już potrzeby jakiejś pracy nad sobą wolę się spełnić jako gracz gier wideo i entuzjasta seriali animowanych. Ludzie mi całe życie mówili że jestem do dupy i nic ze mnie nie będzie. Mieli rację będę do końca już graczem neetem rencistą i przegrywem. Ot przegrałem. Po co z tym walczyć jak to mnie przerasta lepiej się pogodzić.
Traktuj kobiety jak mężczyzn, lepiej ci idzie w rozmowie z facetami.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
jak obserwuję świat
Ty nie obserwujesz świata. Od tego zacznijmy.
którzy potrafią odczytać moje sygnały
A nie lepiej wprost im powiedzieć, co lubisz i co byś chciała, żeby zrobili?
Oczywiście pomijając oczywiste sygnały takie jak jęki rozkoszy i westchnienia.
Jestem zbytnio upośledzony społecznie
Nie tylko społecznie, jak widać...
Najlepiej wegetować do ostatnich dni i oglądać w anime, serialach, filmach, yt
Wymyśliłeś sobie jakieś oczekiwania względem kobiet z kosmosu, świadczące o tym, że jesteś roszczeniowy i pełen uprzedzeń. I przy tym dokonujesz projekcji (w znaczeniu psychologicznym), przypisując kobietom negatywne cechy, które sam masz. Nie dbasz o siebie i jeszcze masz pretensje do kobiet, że one nie chcą zaniedbanego redpillowca gardzącego kobietami. To wyjątkowo odpychające.

Pewnie nie poznałeś, albo nie chciałeś poznać, żadnej fajnej alternatywki ani borderki, i stąd te uprzedzenia wobec m.in. tych grup.