• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu z żoną

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
no bo przy takim wypadzie po dojechaniu na miejsce i zajęciu pokoju od razu ją rozbierz i kopuluj nie zważając na protesty.
Człowieku: życie to nie film.
Za dużo się naoglądałeś.
oczywiście że próbuję, uwielbiam grę wstępną, więc nigdy nie pomijam... no w zasadzie obojętność.
Jeśli rozmowy nie pomagają i jeszcze dostajesz w twarz tekstem o kochance to będzie tylko gorzej: zapewniam Cię. Możesz zacząć załatwiać rozwód i układać sobie życie z nową kobietą, a ślub to jedno wielkie nieporozumienie.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
no bo przy takim wypadzie po dojechaniu na miejsce i zajęciu pokoju od razu ją rozbierz i kopuluj nie zważając na protesty.
Jak po dobroci nie chce, to podejrzewam, że jeszcze pogorszy sytuację. Ja mam jedną radę, jak rozmowa nic nie daje i osoba nie widzi problemu, to trzeba to przyjąć do wiadomości, że tych potrzeb z nią nie zaspokoisz i po prostu realizować je z innymi osobami. Wyniosłą etykę zostawić w takiej sytuacji dla osób które mają więcej szczęścia. Możesz też być z zasadami i dorobić się frustracji.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
Jak po dobroci nie chce, to podejrzewam, że jeszcze pogorszy sytuację. Ja mam jedną radę, jak rozmowa nic nie daje i osoba nie widzi problemu, to trzeba to przyjąć do wiadomości, że tych potrzeb z nią nie zaspokoisz i po prostu realizować je z innymi osobami. Wyniosłą etykę zostawić w takiej sytuacji dla osób które mają więcej szczęścia. Możesz też być z zasadami i dorobić się frustracji.
dzięki, ale teraz znalezienie odpowiedniej osoby, chętnej, też nie jest łatwe... co prawda nie szukałem, ale przeszło mi przez głowę takie rozwiązanie.

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
A nie prościej zakończyć związek i realizować się z kimś innym? Jak nie ma dzieci to nic nie stoi na przeszkodzie zakończyć farsę i z zasadami rozpocząć coś nowego.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
niby można zakończyć, ale nie wiem czy chcę, jednak te lata ze sobą zrobiły swoje. Wiem, że to też, nie do końca rozchodzi się o seks, niby można bez niego żyć, ale go lubię, mógłbym go ograniczyć (chociaż teraz mam go dość mocno ograniczonego) i razem być. Sam już nie wiem...

Mężczyzna

Magazyn Spermy

Nowicjusz
Wyniosłą etykę zostawić w takiej sytuacji dla osób które mają więcej szczęścia. Możesz też być z zasadami i dorobić się frustracji.
Święte słowa: wyniosłe hasła są dla tych w dobrym położeniu i od zawsze tak było. W takich sytuacjach nie ma co patrzeć na zasady, bo to tylko doprowadza do nieszczęścia (delikatnie ujmując).
dzięki, ale teraz znalezienie odpowiedniej osoby, chętnej, też nie jest łatwe... co prawda nie szukałem, ale przeszło mi przez głowę takie rozwiązanie.
Jak mówiłem wyżej: szukaj nowej kobiety, bo z aktualną jesteś spalony i do czegokolwiek dobrego Cię ta relacja nie zaprowadzi.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Trochę też mamy zbyt sfetyszyzowan
niby można zakończyć, ale nie wiem czy chcę, jednak te lata ze sobą zrobiły swoje. Wiem, że to też, nie do końca rozchodzi się o seks, niby można bez niego żyć, ale go lubię, mógłbym go ograniczyć (chociaż teraz mam go dość mocno ograniczonego) i razem być. Sam już nie wiem...
Poszukaj kobiety w tej samej, lustrzanej sytuacji. A jak nawet u ciebie romans wyjdzie, to sytuacja wymusi sama jakąś konfrontację z żoną i problem sam się rozwiąże.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
Trochę też mamy zbyt sfetyszyzowan

Poszukaj kobiety w tej samej, lustrzanej sytuacji. A jak nawet u ciebie romans wyjdzie, to sytuacja wymusi sama jakąś konfrontację z żoną i problem sam się rozwiąże.
poszukaj, ale gdzie? :) to nie takie proste, a jeszcze kobiety w podobnej sytuacji...

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
tylko, że jak jest w domu to nie wychodzi nigdzie, ewentualnie w czasie pracy, ale to też raczej odpada... bo w pracy nie ma kontaktu z facetami, no chyba że ma romans z inną kobietą.