• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu z żoną

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
Dzień dobry.
Jestem tu nowy, poczytałem sobie forum, ale postanowiłem założyć temat i może uda mi się od Was, drodzy forumowicze uzyskać jakąś radę...
Mam żonę od 9 lat, znamy się 12 lat. W seksie było u nas różnie, ale ogólnie nie było źle, w sumie to było dobrze. Jednak od jakiś trzech miesięcy nie ma NIC.
Zawsze to samo, że brak sił, coś boli i takie tam wymówki... Wymyślałem randki, wyjścia, wyjazdy w polskie góry, Sycylia i inne i też nic, zero seksu. O kochanka nie posądzam bo nie miała by kiedy się spotykać, wraca z pracy praktycznie od razu. Co to może być? Ogólnie zachowuje się tak samo, jak te trzy miesiące temu.

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
A jak próbujesz ją rozpalić to jaka jest reakcja? Obojętność? Może brakuje gry wstępnej? Z tego co mówisz to jest ona typem przeciętnego libido.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
oczywiście że próbuję, uwielbiam grę wstępną, więc nigdy nie pomijam... no w zasadzie obojętność.

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Najbardziej pomogłaby szczera rozmowa we dwoje, ewentualnie później jakiś specjalista. A powodów może być multum, od depresji, problemów z hormonami do tego, że być może się zapusciłeś.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
o nie nie, zleciało mi 12 kg, dbam o siebie... jak próbuję rozmawiać to że właśnie nie ma sił, że coś ją boli, i dopowiada, że jak mi brakuje seksu to żebym sobie znalazł kochankę.

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
piszesz, że ,,O kochanka nie posądzam bo nie miała by kiedy się spotykać, wraca z pracy praktycznie od razu.,, a w pracy nie ma możliwości ci rogów przyprawiać?

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
o nie nie, zleciało mi 12 kg, dbam o siebie... jak próbuję rozmawiać to że właśnie nie ma sił, że coś ją boli, i dopowiada, że jak mi brakuje seksu to żebym sobie znalazł kochankę.
No to po samej takiej odpowiedzi typu "znajdź kochankę" widać, że nie jest dobrze ;p Może nie ma już tego uczucia po prostu.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
ale jednocześnie jak coś robię to potrafi podejść i dać buziaczka, a jak się przebiera i podejdę do niej to mogę pieścić jej piersi czy pupę.

Mężczyzna

btk321

Cichy Podglądacz
Przyjżyj się czy nie ma siły ogólnie czy tylko dla ciebie. Jeśli ogólnie to badania i do lekarza na siłę zaprowadzić. Jeśli tylko dla ciebie to sprawdź dla kogo ma , czy coś się w niej zmieniło , słucha innej muzyki inne zainteresowania ma

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
w sumie to tylko dla mnie, bada się systematycznie, więc jest ciągła weryfikacja. No właśnie w sumie się nic nie zmieniło, nie dostrzegam zmian. Muzyka ta sama, zainteresowania też.

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
w sumie to tylko dla mnie, bada się systematycznie, więc jest ciągła weryfikacja. No właśnie w sumie się nic nie zmieniło, nie dostrzegam zmian. Muzyka ta sama, zainteresowania też.
Jest też opcja, że woli zabawiać się sama ze sobą. Forum niestety nie zastąpi szczerej rozmowy we dwoje.

Kobieta

bedeTwoja

Cichy Podglądacz
To dość częsta sytuacja w wieloletnich związkach. Brak seksu przez dłuższy czas może mieć wiele przyczyn – fizycznych, psychologicznych, emocjonalnych, relacyjnych. Skoro wykluczasz zdradę i inne widoczne zmiany w zachowaniu, warto rozważyć te głębsze opcje. Seks czasem schodzi na dalszy plan, gdy nie ma emocjonalnego połączenia lub poczucia bliskości
Polecam rozmowę, ale nie o seksie wprost – spróbuj zapytać: “Co się dzieje? Czy coś cię martwi? Czego ci brakuje ostatnio w naszym związku?” – nie oceniaj, nie naciskaj, słuchaj, nie przerywaj. Zadbaj o bliskość bez presji, codzienną bliskość, przytulanie, buziaki.

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
próbowałem rozmowy to zawsze jest ucinanie i mówienie że po prostu jest np zmęczona i twierdzi, że nic się nie dzieje, ale się dzieje... dbam o bliskość codziennie, poza tym, wymyślam wypady weekendowe czy dłuższe i to bez presji, nacisku.

Mężczyzna

robi_wm

Nowicjusz
próbowałem rozmowy to zawsze jest ucinanie i mówienie że po prostu jest np zmęczona i twierdzi, że nic się nie dzieje, ale się dzieje... dbam o bliskość codziennie, poza tym, wymyślam wypady weekendowe czy dłuższe i to bez presji, nacisku.
no bo przy takim wypadzie po dojechaniu na miejsce i zajęciu pokoju od razu ją rozbierz i kopuluj nie zważając na protesty.

Mężczyzna

btk321

Cichy Podglądacz
To może się wprost zapytaj czy planuje rozstanie i obserwuj jej reakcje. Jeśli twoje starania nie przynoszą skutku to przestań się starać o seks też. Niech widzi zmianę. Zacznij dbać o siebie

Mężczyzna

taki_onmaly

Cichy Podglądacz
kiedyś zapytałem o rozwód to skwitowała to że mnie "pojebało". hmm myślisz, że granie "na znieczulice" pomoże?