• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak seksu w małżeństwie - rozwiązanie ?

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Słuchaj gościu, nie dziwię się twojej żonie, że nie czekała na ciebie w seksownej bieliźnie i z korkiem w tyłku, skoro ty dopiero, żeby ją przechytrzyć (xD), zacząłeś gotować obiad i sprzątać, czyli wykonywać czynności, które ona prawdopodobnie robi codziennie i zapewne w międzyczasie ogarnia waszego dzieciaka, co jest bardzo ciężką PRACĄ.
I tak, jestem złośliwa, jak widzę takie wysrywy mężusiów, którzy wymagania mają z dupy, sami praktycznie od siebie nic nie dając i wyglądając, jak pół dupy zza krzaka. Nie pozdrawiam.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Powiem ci z własnego doświadczenia - w takiej sytuacji polecam wejść w romans i dać mu po pewnym czasie wyjść na światło dzienne. Nic nie działa lepiej na oziębłe żony, podroczą się chwilę, poudawają wkurzone, a potem biorą się konkretnie za robotę. Będzie walczyć o ciebie jak lwica a w łóżku dostaniesz nienasyconego wampa. Działa to też na facetów.
Gdy mój romans się wykolebał, to miałam przez kwartał wiecznie napalonego na mnie męża. Bo uwaga, może to być zmiana trwała lub chwilowa, tego nie przewidzisz. Ale te fajerwerki, które przeżyjesz, nikt ci nie zabierze tych wspomnień.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Słuchaj gościu, nie dziwię się twojej żonie, że nie czekała na ciebie w seksownej bieliźnie i z korkiem w tyłku, skoro ty dopiero, żeby ją przechytrzyć (xD), zacząłeś gotować obiad i sprzątać, czyli wykonywać czynności, które ona prawdopodobnie robi codziennie i zapewne w międzyczasie ogarnia waszego dzieciaka, co jest bardzo ciężką PRACĄ.
I tak, jestem złośliwa, jak widzę takie wysrywy mężusiów, którzy wymagania mają z dupy, sami praktycznie od siebie nic nie dając i wyglądając, jak pół dupy zza krzaka. Nie pozdrawiam.
Dzieciakimi od samego początku zajmowaliśmy się wspólnie. Włącznie z tym, że je kąpałem, wycierałem obsrane dupy, ścierałem żygowiny i przebierałem pościel. Raczej trudno by mi było przejąć od żony wszystkie obowiązki domowe wracając z pracy o szesnastej. Chyba że ktoś lubi obiad na kolację. I nie pier...że mamy wymagania bo ja prawie nie mam żadnych. Za to mam dość sfrustrowanych zmanierowanych panienek, które uważają siebie za księżniczki a wszystkich facetów za sk... synów.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Dzieciakimi od samego początku zajmowaliśmy się wspólnie. Włącznie z tym, że je kąpałem, wycierałem obsrane dupy, ścierałem żygowiny i przebierałem pościel. Raczej trudno by mi było przejąć od żony wszystkie obowiązki domowe wracając z pracy o szesnastej. Chyba że ktoś lubi obiad na kolację. I nie pier...że mamy wymagania bo ja prawie nie mam żadnych. Za to mam dość sfrustrowanych zmanierowanych panienek, które uważają siebie za księżniczki a wszystkich facetów za sk... synów.
Co się tłumaczysz? Nie ma sensu - ci co siedzą w chmurach i patrzą z wyżyn swojej prawilności i zajebistości, nie przyjmą do wiadomości, że ktoś tam na dole może mieć serio przejebne.
I pamiętaj, tam gdzie żałosna gadka nie działa, to tylko działanie jest w stanie coś zmienić (pytanie na jak długo).

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
Co się tłumaczysz? Nie ma sensu - ci co siedzą w chmurach i patrzą z wyżyn swojej prawilności i zajebistości, nie przyjmą do wiadomości, że ktoś tam na dole może mieć serio przejebne.
I pamiętaj, tam gdzie żałosna gadka nie działa, to tylko działanie jest w stanie coś zmienić (pytanie na jak długo).
Mądrego to i dobrze posluchac .

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Bez kitu jakbym czytał o sobie. Wszystkie obowiązki w domu prawie na równo, ja robię na cały etat a ona na pół. Ciągłe spacery i baseny itp z dzieckiem biorę na siebie. Nie chlam nie ćpam, nawet nie jaram...jedyne co lubię to sport i dobrze po ruchać, ale nie jakieś dupcy dupcy przy zgaszonym świetle, tylko konkretna sesja do bólu mięśni. Obecne pokolenie kobiet zapomniało jacy byli ich ojcowie...w domu nie pomagali, dzieci do książek a on browarek i szlugi z kolesiami.