• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brak seksu oralnego od i u panów 40+?

Kobieta

arnika

Cichy Podglądacz
Pytanie do Panów-
przyczyny braku seksu oralnego u panów 40+? ( każda postać w jedną i drugą stronę)

Kobieta

arnika

Cichy Podglądacz
Tak rozmawialiśmy tzn ja pytam on nie odpowiada odpowiedź typu nie lubię tego czy czuję się niekomfortowo nie przemawia do mnie

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Tak rozmawialiśmy tzn ja pytam on nie odpowiada odpowiedź typu nie lubię tego czy czuję się niekomfortowo nie przemawia do mnie

Moja żona nie przepada za seksem oralnym w jej stronę (ku mojemu wielkiemu żalowi) i tłumaczy to właśnie brakiem komfortu. Nawet po kąpieli czuje się "tam" brudna i jedynie od wielkiego dzwonu da mi polizać. Kiedyś było z tym lepiej, generalnie w czasie i po Covidzie mocno się "uwsteczniła" w sprawach seksu, więc może jeszcze uda się odwrócić ten trend.

To są mocno indywidualne kwestie i nie sądzę, żeby wiązanie ich z wiekiem na poziomie generalizacji miało sens.

Piszesz, że "on nie odpowiada", a potem podajesz dwa przykłady odpowiedzi. Czy to są Twoje domysły, czy faktycznie tak Ci odpowiedział, a Ty nie chcesz uznać tej odpowiedzi?

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
moja żonka lubi jak jej całuję cipkę i pozostałe elementy seksu oralnego, ale za nic nie daje się ruchać w usta. kiedyś dawno temu jak mi robiła loda to napompowałem ją spermą, a ona stwierdziła że jej nie smakuje i może mnie obrzygać. na tym skończył się taki rodzaj seksu.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Nie przypominam sobie takiej sytuacji, żebym był na nie w jedną jak i drugą stronę. Nawet jak lód mi nie sprawia ogólnie wielkiej satysfakcji, to nie stronię od niego.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Nikt nie zna Twojego faceta, a tym bardziej tego co ma w głowie. Nie istnieje też jedna przyczyna, która sprawdza się u każdego i powoduje chęć lub brak chęci do orala. Przepis to rozmowa i nic więcej.

Mnie natomiast z wiekiem coraz bardziej ciągnie do lizania :p

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
U mnie seks oralny to stały element programu. Uwielbiam dawać. Sam też często jestem stroną biorącą. Mam 45 lat, a mój narząd działa jak ta lala🙂. Gdzie to jest napisane, że po 40tce to flak...??? 🙂

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Podrywacz
Też muszę przyznać, ze jak mam robionego loda, to mam różne doznania, ale głównie fajerwerki. Wiadomo, ze przerwa od seksu powoduje, ze doznania są lepsze. No i oczywiscie ma znaczenie, czy kończy się w buzi ...😁

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
No i oczywiscie ma znaczenie, czy kończy się w buzi ...😁
Gdzieś już tu była taka dyskusja. W każdym bądź razie dla mnie nie jest to coś wow. Jak kobieta tego nie lubi ( finał w ustach) nie mam z tym najmniejszego problemu. Zdecydowanie najlepsze doznania mam wówczas gdy kobieta robi mi handjoba, ale musi to być kobieta, która to potrafi. Nie wszyscy są stworzeni do pewnych rzeczy.