• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brak seksu oralnego od i u panów 40+?

Mężczyzna

Agrest

Cichy Podglądacz
przyczyny braku seksu oralnego u panów 40+? ( każda postać w jedną i drugą stronę)
Indywidualna kwestia. Mam 41 lat, uwielbiam robić minetę od zawsze, marzyłem o tym już w wieku 9 lat (oczywiście wtedy nie znałem nazwy, po prostu fantazjowałem o całowaniu i lizaniu). Loda lubię, ale się obejdę bez, za to nie wyobrażam sobie być z kobietą nie lubiąca minetki 😜

Mężczyzna

Agrest

Cichy Podglądacz
@Roger430 Rozumiem wątpliwości, ale zwyczajnie mam wysokie libido, które zaczęło się objawiać bardzo wcześnie. Masturbację zacząłem jeszcze wcześniej. Pierwszą kobietą o której fantazjowałem to była matka kolegi. Wyobrażałem sobie, że ją podglądam jak sika, ona mnie nakrywa i za karę każe sobie wylizać cipkę po sikaniu. Rozumiem, że dla większości może to brzmieć jak kiepski żart, ale to nie jest niemożliwe, nie jestem jedyny.