• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak relacji damsko męskich

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Po pierwsze, popracuj nad estetycznym pisaniem - wbrew pozorom dużo kobiet zwraca na to uwagę. Te spacje przez kropkami i przecinkami mnie na przykład bardzo rażą w oczy i nie miałabym ochoty z kimś takim pisać, niestety.
Dwa - zadbaj o siebie. Nie wiem jak wyglądasz ale zadbany mężczyzna sam czuje się lepiej w swoim ciele i automatycznie powinno to sprawić, że ludzie zaczną zwracać na Ciebie większą uwagę.
Zmiany trzeba zaczynać zawsze od siebie.
Ale w moim wieku jest już za późno niestety próbowałem od siebie zawsze nie umiałem wielu żeczy przeskoczyć niestety już się nie da lata próbowałem i zero postępów .

Kobieta

LaVolpe

Cichy Podglądacz
Pisanie też niestety nie przyciąga do kogoś .Pewnie nie wzbudzam zainteresowania .Pewnie nie spełniam żadnych kryteriów u kobiet.Zostane pewnie sam po 30 stce pewnie będę musiał się z tym pogodzić
Nas przyciąga do pozytywnych ludzi, a także tych co potrafią żartować abyśmy mogły się z nimi pośmiać, a nie z nich. To nie jest wiele na start.

Kobieta

Nieśmiała

Nowicjusz
Ale w moim wieku jest już za późno niestety próbowałem od siebie zawsze nie umiałem wielu żeczy przeskoczyć niestety już się nie da lata próbowałem i zero postępów .
Nigdy nie jest za późno. Szukając drugiej osoby większość błędnie myśli, że ona ma nas naprawić, uleczyć, wyciągnąć z samotności, że ma być lekarstwem na całe gówno w naszym życiu. A tak nie jest. To ma być partnerstwo. Musisz też myśleć o tym, co Ty możesz jej dać od siebie. Wsparcie, opiekę, stałość, bezpieczeństwo. Kobiety nie są skomplikowane, chcą tylko wiedzieć, że pojawi się ktoś, z kim zbudują coś na solidnych fundamentach.
Masz już dużo doświadczenia w szukaniu, zastanów się nad tym i wyciągnij jakieś wnioski. Bez zmiany w sobie niestety nigdzie nie zajdziesz. Kobieta nie spadnie Ci z nieba.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Przed 30stka jesteś i za późno? Hahaha. Mentalny dziad. Masakra.
Lepiej przed 30-tką dać sobie spokój z kobietami, aniżeli skrzywdzić jakąś kobietę, wchodząc z nią w związek.

Nie wiem jak wyglądasz ale zadbany mężczyzna sam czuje się lepiej w swoim ciele i automatycznie powinno to sprawić, że ludzie zaczną zwracać na Ciebie większą uwagę.
Eee tam, 20 lat temu byłem szczupły, nosiłem długie włosy (ciemne, jak Dave Gahan w czasie nagrywania płyty "Songs of Faith and Devotion"), miałem jeszcze wszystkie zęby. I co? Byłem samotny u wykluczony przez społeczeństwo.

Po pierwsze, popracuj nad estetycznym pisaniem - wbrew pozorom dużo kobiet zwraca na to uwagę. Te spacje przez kropkami i przecinkami mnie na przykład bardzo rażą w oczy i nie miałabym ochoty z kimś takim pisać, niestety.
Tak, zwracają na pewno na to uwagę szczególnie te panie, które zabawiają się z cudzoziemcami i.umawuaja się z nimi na seks przez neta. 😂

Samotność nie jest przypadkowa. Kolega user96 nie ma najprawdopodobniej kobietom nic do zaoferowania. Jest on jak każdy mężczyzna łatwo zastępowalny innym.

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Nigdy nie jest za późno. Szukając drugiej osoby większość błędnie myśli, że ona ma nas naprawić, uleczyć, wyciągnąć z samotności, że ma być lekarstwem na całe gówno w naszym życiu. A tak nie jest. To ma być partnerstwo. Musisz też myśleć o tym, co Ty możesz jej dać od siebie. Wsparcie, opiekę, stałość, bezpieczeństwo. Kobiety nie są skomplikowane, chcą tylko wiedzieć, że pojawi się ktoś, z kim zbudują coś na solidnych fundamentach.
Masz już dużo doświadczenia w szukaniu, zastanów się nad tym i wyciągnij jakieś wnioski. Bez zmiany w sobie niestety nigdzie nie zajdziesz. Kobieta nie spadnie Ci z nieba.
Wniosek tylko mam tylko jeden nie szukać nikogo w internecie.W pracy też ciężko kogoś poznać bo nie ma się kolegów tylko współpracowników .W pracy się pracuje nic nie robi .U mnie tylko praca i dom.

Kobieta

Nieśmiała

Nowicjusz
Lepiej przed 30-tką dać sobie spokój z kobietami, aniżeli skrzywdzić jakąś kobietę, wchodząc z nią w związek.
A czym miałby ją skrzywdzić?

Eee tam, 20 lat temu byłem szczupły, nosiłem długie włosy (ciemne, jak Dave Gahan w czasie nagrywania płyty "Songs of Faith and Devotion"), miałem jeszcze wszystkie zęby. I co? Byłem samotny u wykluczony przez społeczeństwo.
Widocznie problem nie leżał w Twoim wyglądzie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie każdego da się właśnie zastąpić.
Każdego, każdego się da. Życie mężczyzny ma od zarania dziejów charakter zastępowalny. Dzieje ludzkości to ciągła wojną i rozlew krwi, a to implikowało ciągłą nadwyżkę liczby młodych dziewcząt nad liczba mężczyzn. Im dalej w przeszłość i pradzieje, tym mniejszy odsetek mężczyzn miał potomstwo.
Wysyp samotników jest nieuchronną konsekwencją pokoju.
Natomiast nie ulega wątpliwości, że panny i mężatki znajdą sobie bez problemu kogoś innego niż user96 .

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
Każdego, każdego się da. Życie mężczyzny ma od zarania dziejów charakter zastępowalny. Dzieje ludzkości to ciągła wojną i rozlew krwi, a to implikowało ciągłą nadwyżkę liczby młodych dziewcząt nad liczba mężczyzn. Im dalej w przeszłość i pradzieje, tym mniejszy odsetek mężczyzn miał potomstwo.
Wysyp samotników jest nieuchronną konsekwencją pokoju.
Natomiast nie ulega wątpliwości, że panny i mężatki znajdą sobie bez problemu kogoś innego niż user96 .
Która by chciała takiego knypka

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A czym miałby ją skrzywdzić?

Widocznie problem nie leżał w Twoim wyglądzie.
Sama dałaś niejako odpowiedź na zadane pytanie.
Jak już wielokrotnie posłem nie jestem przystojniakiem (jestem niższy nawet niż user96), nie jestem jakiś wyjątkowo inteligentny. Nie jestem wartościowym człowiekiem. Długość mojego penisa też nie jest dla kobiet zachęcająca. 😁
Taki osobnik jak ja nie mógł nawiązać relacji romantycznych. Niemniej trafiłem w bardziej od obecnego korzystny czas dla przegranych, bo mnóstwo mężczyzn uciekło za granicę przed katastrofą gigantycznego bezrobocia. Otworzyło to mnie możliwość zbałamucenia kobiet. Kobiet nieobdarzanych atencją przez wartościowych mężczyzn.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Protip dla zdolowanych prawiczkow przed 30stka: odloty.pl. Albo cos takiego. Idziesz, placisz za profesjonalna usluge, mozesz sie nawet pochwalic ze to pierwszy raz, wychodzisz z tamtad i przynajmniej wiesz co z czym. Nawet jakbys mial umrzec samotny to na lozu smierci pomyslisz sobie: aaa przynajmniej poruchalem:)
A poza tym kwestia samooceny i nastawienia. Nikt nie uwierzy ze jestes zajebisty jak sam nie bedziesz w to wierzyl. Cassanova faktycznie ponoc byl brzydki i niski ale mial dobra gadke. A i poczucie humoru to jest klucz. Mozesz jezdzic nawet rowerem czy solarisem ale jesli kobieta czuje sie przy tobie swobodnie i duzo sie smieje to ani sie obejrzysz a sciagnie majtki przez glowe. A wtedy ty sciagniesz swoje i znowu sie posmieje ale juz bedzie naga a ciezko sie ucieka ze spodniami w kostkach:)
Grunt to myslec pozytywnie, nawet taki Terlecki cos kiedys poruchal… pewnie Pawlowicz ale zawsze!

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Wam (mówię o starych prawiczkach nie z wyboru) redpill zrobił sieczkę w głowie. Niektóre rzeczy są tam prawdziwe i zgadzam się z nimi ale słuchanie tego dołuje człowieka. Kobieta nie leci aż tak bardzo na wygląd czy kasę. Jak byś zestawił obok siebie gościa, co ma gadkę i zarabia 8k z takim co jest typem zakompleksionego kujona/informatyka z pryszczami i zarabia 30k, to gwarantuję ci że większość wybierze tego pierwszego. Wygląd jest ważny ale jak nie wyglądasz jak model, to też znajdziesz sobie bez problemu laskę. Ważne, żeby wyglądać schludnie i czysto. Nie chodzić w dziurawych skarpetach itd. Kobietę podrywa się gadką i stylem bycia. Na tym polegają te wszystkie kursy podrywu. Oni tam uczą jak podejść do kobiety i z jakim nastawieniem to robić, jak z nią rozmawiać, jak się przełamać itd. Kobiety nie są logiczne, tylko polegają na emocjach. Dlatego czasami widać fajną laskę, z jakimś patolem po 3 wyrokach i ona go jeszcze na dodatek często utrzymuje ze swojej pensji. Gdzie tu logika? Nie ma ale tak działa umysł kobiety, że logiką się nie kierują

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@stroiczek

Nie przesadzasz? Czemu tak o sobie piszesz? Ja myślę o Tobie inaczej.
Nie, negatywne opinie wyrażały na mój temat nie tylko Polki w dorosłym życiu, nie tylko Polacy w czasach mojej młodości, ale też osoby pracujące dla cudzoziemców z cywilizacji zachodniej. A z opiniami tych cudzoziemców i ich podwładnych trzeba się liczyć, temu chyba nie zaprzeczysz.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@NfsRazor
"Wam (mówię o starych prawiczkach nie z wyboru) redpill zrobił sieczkę w głowie. Niektóre rzeczy są tam prawdziwe i zgadzam się z nimi"
100% prawdy. Mnie od redpilla odstrasza taki jeden jego przedstawiciel. Nazywa się Carrioner. To jest chłop zaburzony psychicznie, nienawidzący kobiet, toksyczny. Zrobił dziecko kobiecie i mało wychowuje. I to jeszcze córkę. Wyzywa kobiety od 304, myśli że jest fajny. To jest dla mnie śmieć. A dlaczego? A dlatego że wzgardza kobietami, ocenia je z góry, uważa że chłop może wszystko a sam nic nie wnosi do społeczeństwa. Jest antyreklamą mężczyzn, bycia ojcem. Sądzę że karma do niego wroci i jego córka będzie taką "304". Oczywiście tego nie życzę ale wiem jak życie bywa przewrotne. Chłop zamiast wychowywać córkę gra w gry komputerowe, obraża kobiety, komentuje. I to nie jest wyssane z palca. Może z córką się widzi raz w tygodniu a cała opieka pozostaje na garbie matki dziecka. I żeby nie było nie mam nic do grania w gry komputerowe. Chodzi mi o całokształt tego podłego samca. Nawet wykopki się z niego śmieją. Czasem wchodzę na tag #carrioner i widzę co tam o nim piszą. To jest prawdziwy upadek mężczyzny. Destrukcja i nienawiść od Zbigniewa Wasilewskiego bije na kilometr. To jest jedna wielka, chodząca red flaga.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Nie, negatywne opinie wyrażały na mój temat nie tylko Polki w dorosłym życiu, nie tylko Polacy w czasach mojej młodości, ale też osoby pracujące dla cudzoziemców z cywilizacji zachodniej. A z opiniami tych cudzoziemców i ich podwładnych trzeba się liczyć, temu chyba nie zaprzeczysz.
Ale co oni o Tobie mówili?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@stroiczek Najgorszy przedstawiciel z ruchów redpillowskich to jest Carrioner. Bez obrażania ale to naprawdę śmieć ludzki. Podły, wredny. Jego kobiety nie chcą a on mężczyznom doradza z kim wchodzić w relacje. Obraża ludzi którzy mają inna opinie niż jego. Straszny osobnik. Podobało mi się jak wypowiadał się na temat ateizmu. Teraz to upadek "mężczyzny". Jeszcze ta zdechła fretka nad ustami... wogóle nie zachęca. Zbyszek zostanie sam na stare lata. Na własne życzenie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale co oni o Tobie mówili?
No że się do niczego nie nadaję i w ogóle jestem zerem.
@stroiczek Najgorszy przedstawiciel z ruchów redpillowskich to jest Carrioner.
Nie znam jegomościa. Redpill jest dla mężczyzn z potencjałem, dla czarnoskórych, dla informatyków, fachowców, inżynierów. O mitach pigularzy już pisałem w innym temacie.
https://sexforum.pl/threads/pieklo-...mne-wymagania-kobiet.19531/page-5#post-467501