• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak relacji damsko męskich

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Nie, przy pożegnaniach przede wszystkim. Jak byłem młodszy to krytyczne opinie pojawiały się również na bieżąco. Po osiągnięciu pełnoletniości tylko ciotka mnie podsumowała niepożegnanie.
Jak można coś takiego człowiekowi mówić? Niepojęte to dla mnie jest. Co innego jak ktoś obraża, sam to robi. Jeśli byłeś wporzo wobec innych i tak Ci mówili to soczysty chooj im w doope.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Nie, przy pożegnaniach przede wszystkim. Jak byłem młodszy to krytyczne opinie pojawiały się również na bieżąco. Po osiągnięciu pełnoletniości tylko ciotka mnie podsumowała niepożegnanie.
Ludzie to zwierzęta. Ogranicza ich tylko prawo i kultura danego rejonu świata, w którym żyją. Kierujemy się instynktem, a instynktownie jest wypchnąć ze stada słabszego osobnika. Widocznie sprawiałeś wrażenie jakiegoś odludka i ktoś uznał, że można się nad tobą bezkarnie poznęcać bo jesteś tym słabszym w grupie. Takie zachowania widać już u dzieci

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Ludzie to zwierzęta. Ogranicza ich tylko prawo i kultura danego rejonu świata, w którym żyją. Kierujemy się instynktem, a instynktownie jest wypchnąć ze stada słabszego osobnika. Widocznie sprawiałeś wrażenie jakiegoś odludka i ktoś uznał, że można się nad tobą bezkarnie poznęcać bo jesteś tym słabszym w grupie. Takie zachowania widać już u dzieci
I takie zachowania powinno się tępić. To kurestwo. Takie dokuczanie może zniszczyć psychikę dziecku. Nie normalizuj tego.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
@NfsRazor Później się dziwicie ze nastolatkowie wysadzają szkoły, dziewczyny w dorosłym życiu to wredne suki bawiące się waszymi uczuciami, mężczyźni nienawidzący kobiet i ludzi itd...
Proszę uczyć dzieci szacunku i dobroci serca, tolerancji. Tego niestety brakuje w wielu Polskich domach. Później mamy nienawistne i wstrętne społeczeństwo.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
I takie zachowania powinno się tępić. To kurestwo. Takie dokuczanie może zniszczyć psychikę dziecku. Nie normalizuj tego.
Tego się nie wytępi bo tak działa natura człowieka. Zawsze ludzie będą popełniać przestępstwa, znęcać się nad innymi, czy zabijać się. Trzeba nauczyć się przed tym bronić, a nie być ofiarą

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Tego się nie wytępi bo tak działa natura człowieka. Zawsze ludzie będą popełniać przestępstwa, znęcać się nad innymi, czy zabijać się. Trzeba nauczyć się przed tym bronić, a nie być ofiarą
Dobrze że nie wszyscy tacy są. Natura natura ale nie można wszystkiego usprawiedliwiać naturą. Jesteśmy istotami myślącymi i podobno mądrzejszymi od zwierząt choć czasem w to wątpię. Co do ostatniego zdania to zgadzam się z Tobą w 100%.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Dobrze że nie wszyscy tacy są. Natura natura ale nie można wszystkiego usprawiedliwiać naturą. Jesteśmy istotami myślącymi i podobno mądrzejszymi od zwierząt choć czasem w to wątpię. Co do ostatniego zdania to zgadzam się z Tobą w 100%.
My w Europie po prostu przywykliśmy do tego, że żyjemy sobie jak pączki w maśle i świat wydaje nam się taką zieloną oazą, a tak nie jest. Wszędzie poza Europą, można stracić łeb za 50 dolarów albo zostać porwanym za podobną kwotę i to nie jest problem dla tamtych ludzi. Ja byłem kiedyś w Mauretanii w Afryce i jadłem obiad u chłopa, która miał niewolnika, z czym się nie krył nawet. W 21. wieku! Dla nas to niewyobrażalne, bo nie mieliśmy chociażby wojny od 80 lat i myślimy, że każdy jest pokojowy do nas nastawiony. Obudzimy się dopiero gdy przyjdą po nas ci, którzy przemoc mają we krwi

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ludzie to zwierzęta. Ogranicza ich tylko prawo i kultura danego rejonu świata, w którym żyją. Kierujemy się instynktem, a instynktownie jest wypchnąć ze stada słabszego osobnika. Widocznie sprawiałeś wrażenie jakiegoś odludka i ktoś uznał, że można się nad tobą bezkarnie poznęcać bo jesteś tym słabszym w grupie.
Nie o znęcanie chodzi, a o stawianie określonych wymagań. W czasach gigantycznego bezrobocia można było je stawiać Polakom bardzo wysoko. Niektórzy polscy mężczyźni skończyli na samym dnie, bezdomni, mnie to ominęło, choć sam nie pojmuje do dziś, dlaczego przetrwałem.
Gigantyczne bezrobocie i miliony niepotrzebnych Polaków, o której się teraz nie mówi, którą na potrzeby elit (także cudzoziemskich) się wypiera. W 2003 r. usłyszałem takie zdanie w Gdyni, w rozmowie pomiędzy starszymi ludźmi "Bez nas dzieci by sobie teraz nie poradziły.". Tak się złożyło, że cała moja rodzina sobie w tamtych czasach nie radziła. Nie spotkałem na swojej drodze na tyle rozsądnego mężczyzny, który byłby dla mnie wzorem. Nie byłem potrzebny, ludzie zauważyli brak potencjału.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Nie o znęcanie chodzi, a o stawianie określonych wymagań. W czasach gigantycznego bezrobocia można było je stawiać Polakom bardzo wysoko. Niektórzy polscy mężczyźni skończyli na samym dnie, bezdomni, mnie to ominęło, choć sam nie pojmuje do dziś, dlaczego przetrwałem.
Gigantyczne bezrobocie i miliony niepotrzebnych Polaków, o której się teraz nie mówi, którą na potrzeby elit (także cudzoziemskich) się wypiera. W 2003 r. usłyszałem takie zdanie w Gdyni, w rozmowie pomiędzy starszymi ludźmi "Bez nas dzieci by sobie teraz nie poradziły.". Tak się złożyło, że cała moja rodzina sobie w tamtych czasach nie radziła. Nie spotkałem na swojej drodze na tyle rozsądnego mężczyzny, który byłby dla mnie wzorem. Nie byłem potrzebny, ludzie zauważyli brak potencjału.
A co to ma do tego, że ktoś cię obrażał? Inni Polacy wtedy też mieli podobną sytuację do twojej