• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak doświadczenia u faceta - wielkie nie?

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Druga kwestia... mówisz o młodszym pokoleniu, jednakże kolega który marudził o braku prawka mając 33 lata, raczej będzie się rozglądał za dziewczynam 25-30 niż młodszym pokoleniem 18-19 (choć kto go tam wie...) IMO warto szacować zamiary na swoje możliwości.
Moje pokolenie miało inne doświadczenia "formacyjne" - powszechne bezrobocie, wysoką przestępczość i masową emigrację, także całych rodzin.

Młodsze, mniej liczne pokolenie wychowuje się w lepszych warunkach materialnych i w bezpiecznym kraju. Co zrozumiałe, oczekiwania dziewcząt wobec chłopców są wyższe, bo te dziewczęta więcej otrzymywały od swoich ojców (nie tylko rozrywek, prezentów, ale także atencji). Inne są też doświadczenia formacyjne młodego pokolenia - przymusowa ochrona liczniejszej od młodzieży grupy starców podczas pandemii i późniejszy wielki akt solidarności Polaków wobec obywateli Ukrainy i samej Ukrainy, która wojnę wygrywa.
Działa też mechanizm rynkowy - w Polsce jest więcej kobiet w wieku lat 78 niż rocznych dziewczynek, a korekta demograficzna trwa od dawna. Uzasadnionym jest, że dziewczęta z młodszego pokolenia mają większe poczucie własnej wartości, bo jest ich po prostu mniej. A natura ludzka bardzo ceni dziewczęta, w przeciwieństwie do starców, staruszek i mężczyzn w średnim wieku.
Z powyższych względów od chłopców dziewczęta oczekują teraz więcej niż moje rówieśniczki 20 lat temu. Prawa jazdy również mogą oczekiwać, bo konkurencja jest spora.

Co nie zmienia faktu, że młodzi polscy mężczyźni nadal emigrują zarobkowo do Niemiec i Holandii. Mam świadomość, że Warszawa to już zamożne miasto jak na warunki całej UE i że życie na prowincji takie wesołe i kolorowe nie jest.

Kobieta

Sparowani

Cichy Podglądacz
Parę razy już mi ludzie pisali, że nie mam nic, czym bym mógł zainteresować kogokolwiek. Dodatkowo praktycznie wszystko we mnie jest dla dziewczyn minusem. Więc no, ogólnie pozamiatane.
(Ona) Jeszcze czytam, jestem raptem na 2 stronie, ale z tego co widzę, przede wszystkim określają Cię inni. Tak to wygląda.
Moim zdaniem, żeby cokolwiek zmienić, musisz zmienić sposób myślenia:
1. Jesteś samodzielnym, niezależnym bytem. W dupie miej co myślą inni.tylko Ty naprawdę znasz swoją historię. Jeśli ktoś ocenia Cię nie znając dobrze, to nie zależy mu, żeby Cię poznać.
2. Wartości człowieka nie określają ilość pieniędzy, wykształcenie praca, prawko.... One mogą być potrzebne do różnych rzeczy w życiu, ale nie pomogą stworzyć prawdziwego związku. Można być wykształconym, świetnie zarabiającym, przystojnym, apodyktycznym alkoholikiem i skurwielem ze skłonnością do przemocy jednocześnie. Szacunek do siebie, poznanie swojej wartości, samoakceptacja - to jest Ci potrzebne.
3. Szukasz pomocy- ok. M.in. dlatego tutaj jesteś. Może pomoże Ci wygadanie się - jak widać to za mało. Skoro szukasz pomocy, chciałbyś żeby coś się zmieniło, to bądź otwarty na rady i gotowy na zmiany. Nie neguj wszystkiego z założenia, bo tak. Ustal z wybranym "zbawcą ", którego POSŁUCHASZ, od czego warto zacząć. Na pewno od zmian drobnych, żeby było łatwiej. A następnie zacznij działać, podejmij próbę i nie zrażaj się od razu. Dodam, że moim zdaniem warto zacząć zmiany od siebie, a nie oczekiwać na fart z otoczenia. Sam jesteś kowalem...
A najważniejsze, bądź świadomy swojej postawy w tym wszystkim. Oceń, co robisz, jak reagujesz, czy przypadkiem nie jesteś przeszkodą sam dla siebie.

Cdn. jeśli wystarczy mi ...różnych czynników ;)

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ja mogę być Twoim zbawcą. Inni chuja się znają, nie szukaj już nikogo nawet. Skup się na sobie i swoich zainteresowaniach. Konia możesz sobie sam zwalić. Szukanie kogoś na siłę jest bez sensu, może wydarzy się cud i wyjdzie to naturalnie. Jak się przypadkowo trafi jakaś co jej nie będzie przeszkadzało Twoje upośledzenie w postaci braku samochodu i doświadczenia w seksie, to wtedy możesz starać się o coś więcej. Może się trafi kiedyś jakaś desperatka. Mam nadzieję, że pomogłem.