• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak doświadczenia u faceta - wielkie nie?

Mężczyzna

Kaminski051

Cichy Podglądacz
Hahahaha bardzo śmieszne. Kto kogo wykorzystuje
Zapraszam do dyskusji:

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No kobiety się spotykają na seks. Ale forum nie służy do tego. No i jak piszesz, część mężczyzn, i to znaczna, nie ma szans w tych czasach.
Ja nawet nie mam 180 cm, od których zaczyna się mężczyzna, przeto znam jedynie relacje wyższych osobników ode mnie. Wielu z nich nie umie umawiać się na seks. Na ich miejscu nabywałbym umiejętności nie tyle w podrywie, ale w umawianiu się na seks.
Wprawdzie sam żadnego potencjału nie mam, ale nie mam też zaburzeń ze spektrum autyzmu i potrafię zdobyć się na empatię. Niewykorzystywany potencjał może prowadzić do zaburzeń depresyjnych.
Nie wolno się poddawać!

Mężczyzna

Randomowynick123

Podrywacz
Ja nawet nie mam 180 cm, od których zaczyna się mężczyzna, przeto znam jedynie relacje wyższych osobników ode mnie. Wielu z nich nie umie umawiać się na seks. Na ich miejscu nabywałbym umiejętności nie tyle w podrywie, ale w umawianiu się na seks.
Jeśli facet jest bardzo wysoki, to nie musi umieć. Dziewczyny same będą na portalach do niego pisać.

Wprawdzie sam żadnego potencjału nie mam, ale nie mam też zaburzeń ze spektrum autyzmu i potrafię zdobyć się na empatię.
Empatia nie jest potrzebna do seksu. Chyba że dziewczyna szuka na poważnie. Jeśli szuka na luźno to starczy być przystojnym bad boyem.

Niewykorzystywany potencjał może prowadzić do zaburzeń depresyjnych.
Nie wolno się poddawać!
Wolno. Lepsze to niż się oszukiwać przez całe życie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Empatia nie jest potrzebna do seksu.
Miałem ma myśli empatię wobec mężczyzn, którzy nie wykorzystują swojego potencjału na seks, tj. potrafię wyobrazić sobie ich odczucia i frustrację. Choć sam potencjału nie mam i nigdy nie miałem przy 174 cm wzrostu i wielu innych defektach.

Jeśli facet jest bardzo wysoki, to nie musi umieć. Dziewczyny same będą na portalach do niego pisać.

Niemniej w tym kraju są samotnicy powyżej 180 cm. To kuriozum! Jesteśmy jakimś incelistanem! Dwa miliony samotników polskich tu mieszka.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Niemniej w tym kraju są samotnicy powyżej 180 cm. To kuriozum! Jesteśmy jakimś incelistanem! Dwa miliony samotników polskich tu mieszka.
No tak, ogólnie przecież wiadomo, że wzrost to najważniejsze kryterium w wyborze partnera, musimy tak dobrać chłopa aby nam ściągał rzeczy z górnych szafek. Jednak od kiedy łatwo dostępne są w sklepach rozstawiane schodki i małe drabiny, ci wysocy przestali być nam potrzebni. Zakazać produkcji schodków, nie widzę innej drogi.