• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Boję się, że dziewczyna mnie rzuci. Co mam zrobić?

Status
Zamknięty.

MŁODY i mały

Cichy Podglądacz
moja girl niedawno powiedział mi ze ktos jej wyznał miłosc i boje sie ze ona wybierze jego jako ze jest starszy i wyszy i nie wiem co mam robic ale uffam jej ze zrobi jak uwarza i czuje.. :(

Aru$

Nowicjusz
Heh chyba naprawde jesteś młody, bo co ma wzrost i wiek do uczuć???
Nie wiesz co masz zrobić? Pogadaj z Nią. Bądź mężczyzną i wiedz czego chcesz.

Aru$

Nowicjusz
Albo z Niś pogadasz albo będziesz chodził struty- wiem coś o tym :/
Jeżeli Ona będzie fair to ci powie co i jak, jeżeli traktuje Cię jak zabawkę to różnie może być:/

Nie daj się sobą bawić!!!

ona

Nowicjusz
heh.
wiesh co...
tyle Ci powiem: jezeli dziewczyna stwierdza, ze ktoś sie w niej zabujał, a do tego stwierdza, ze ma problem... nie musi to koniecznie dotyczyć Ciebie :wink: może np chodzic o to, że zależy jej na tej osobie, tylko w zupełnie innym sensie.... a Ciebie prosi np. o radę, albo po prostu o wsparcie;] a nie że od razu chce z Tobą zrywać....
także nie przesadzaj;)
nom. a zresztą, myślę że gdyby chciała z Tobą zerwać, po prostu by Ci to powiedziała.... a nie powiedziała :wink: więc jest git;)

MŁODY i mały

Cichy Podglądacz
no baaa ze jest gitt i mam nadzieje ze bedzie przez cały czas i rozumiem ja ze nie kce stracic przyjaciela i jush jeste spokojny...:*:*:*dzienki za pomoc..:*

gonia

Erotoman
hemm najpierw piszesz ze Twoja girl bedzie chciala z toba zerwac a pozniej pytasz sie jak wyznac jej milosc hemm ...
no nic tak sobie tylko pisze... nie skomentuje tego po jesli jestes pewny ze ja kochasz i chcesz jej o tym powiedziec zrobilbys to bez pytania sie w jaki sposob ale oki....

fraszka

Podrywacz
No nie ma co się dziwić, Jest młody, związek jest świeżutki, a pan ma zbytt małe poczucie własnej wartości. gdy pojawiła się obawa o dalsze losy zdał sobie sprawę ile dla niego ta dziewczyna znaczy i postanowił też wyznac jej miłość, a poniewaz jest to ważne wydarzenie w związku chciał aby wypadło romantycznie i żeby zostało dziewczynie w pamięci.

Prawie każdy na początku związku ma jakieś paranoje i obawy co do szczerości zamiarów tej drugiej osoby. :D Co na szczęście mija.

mycha

Cichy Podglądacz
jeżeli dziewczyna cos do ciebie czuje to nie wybierze tamtego chłopaka tylko dlatego że jest starszy i wyższy... :? moze pagadaj z nią na ten temat?... napewno będzie dobrze... :) 8)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry