• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Body count

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
Myślę że było to około 20 partnerek. Obecnie od prawie 9 lat jestem z jedną i mam dużo do stracenia więc nie będę podkręcać sobie licznika ale kto wie co przyniesie życie.

By the way... ale to już tylko z nutą sarkazmu chyba bardziej liczy się jakość a nie ilość? 😊😊😊 Tak czy inaczej...

Make Love Not War
(Czy jakoś tak)
😁

Kobieta

DowQ

Cichy Podglądacz
Zamiast skupiać się na liczbie, lepiej pomyśleć o jakości relacji i szacunku między partnerami. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej na temat zdrowych relacji i intymności, polecam odwiedzić stronę https://sexoferty.pl, gdzie znajdziecie wiele przydatnych informacji.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Widzę, że mówię jedno, a życie swoje. 39. Ale serio już teraz tylko jeden więcej na tapecie i już jestem spokojna :p
O widzę, że zgodnie z zapowiedziami uspokoiłam się, pozamykałam i nic się ma w tym temacie już nie zmienić, no może jakąś koleżankę się kiedyś doliczy ;)
40 i obyśmy się w tym wątku nie musieli już spotykać, teraz skupiam się na jakości.

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie 😆
Czego się nie spodziewałaś? Swoją drogą może i mam słaby wynik na Liczniku Miłości, ale i tak lepszy od Johhny'ego Bravo. :p Jednakże mi nie zależało kiedykolwiek na wysokim wyniku, bo jak mówiłem: gdy wchodzę w relację z Kobietą to podboje mnie nie interesują.

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
Panowie i Panie
Ciekawi mnie ilu mieliście partnerów seksualnych w życiu 😊 ktoś się pochwali ?
Pięciu, mam 26 lat. Trochę ciekawi mnie seks z kobietą, ale raczej tego już nie sprawdzę, bo bardzo kocham obecnego partnera (który w zasadzie jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, poprzednie relacje były nieporozumieniem). Nie bierzemy pod uwagę żadnych trójkątów. Ale absolutnie nie będę żałować, jeśli ten związek będzie się szczęśliwie rozwijał i potrwałby całe życie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry