Tak, bo to zawsze nowa osobaCzy sam seks oralny też liczymy ?
Tak, bo to zawsze nowa osobaCzy sam seks oralny też liczymy ?
Nikt kto miał w szkole matematykę nie uwierzy, że miałeś 400! partnerek.
400 i to moje ostatnie słowo!Ooo to musiały być wyjazdowe seksy, bo przecież w jednej całej wsi nie ma tylu kobiet w wieku konsumpcyjnym, hehe.
Don Juan ale chodzi o ilość partnerek seksualnych, nie znajomych na fejsie400 i to moje ostatnie słowo!
400. Po prostu: 400.![]()
Tzn. uwierzy, ale przy założeniu że to 80-letni dziadygaNikt kto miał w szkole matematykę nie uwierzy, że miałeś 400! partnerek.
Tzn. uwierzy, ale przy założeniu że to 80-letni dziadyga![]()
400 i finał pieśni! Uczcie się.Don Juan ale chodzi o ilość partnerek seksualnych, nie znajomych na fejsie![]()
Miałeś powodzenie w Ciechocinku? Odpaliły Ci coś z renty?400 i finał pieśni! Uczcie się.![]()
@MoonikaWaw myślisz że tylko Ciechocinek był grany ?Miałeś powodzenie w Ciechocinku? Odpaliły Ci coś z renty?
W sumie dlaczego nie?Nikt kto miał w szkole matematykę nie uwierzy, że miałeś 400! partnerek.
Dlaczego zakończyć ? To szczęśliwa liczba ?42 i na tym chciałabym zakończyć
Czy ja mogę, błagam, być wypisana z tego okropnego newslettera? Wszystko mi jedno z kim sypiasz i z iloma sypiasz i czy to kobiety, mężczyźni czy drzewa.Żartowałem z tym "400" i ręka do góry ten kto to kupił!
@Lenkaa @luzik27 @Nieśmiała
@MoonikaWaw @Saanvi @DruhBoruch
@yamawaw
Żartowałem z tym "400" i ręka do góry ten kto to kupił!
@Lenkaa @luzik27 @Nieśmiała
@MoonikaWaw @Saanvi @DruhBoruch
@yamawaw
Skąd wiedziałeś, że kocham Nica Cage'a?! xDDD"You don't say?"
Nie.Czy ja mogę, błagam, być wypisana z tego okropnego newslettera?
Dendrofilia to akurat nie moja specjalność: za twardo i za sucho.Wszystko mi jedno z kim czy to kobiety, mężczyźni czy drzewa.
Czego tu się uczyć? Masówki?400 i finał pieśni! Uczcie się.![]()
Serio to kupiłeś?Czego tu się uczyć? Masówki?
Wątpię że kogoś interesuje taki przebieg![]()