O widzę, że zgodnie z zapowiedziami uspokoiłam się, pozamykałam i nic się ma w tym temacie już nie zmienić, no może jakąś koleżankę się kiedyś doliczyWidzę, że mówię jedno, a życie swoje. 39. Ale serio już teraz tylko jeden więcej na tapecie i już jestem spokojna![]()
No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie
Czego?No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie![]()
Cholera, przy nim to ja wyglądam na Don Juana, z tą moją 40 rozbójników.No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie![]()
Czego się nie spodziewałaś? Swoją drogą może i mam słaby wynik na Liczniku Miłości, ale i tak lepszy od Johhny'ego Bravo.No wiesz!!! Tego to się nie spodziewałam po tobie![]()
Pięciu, mam 26 lat. Trochę ciekawi mnie seks z kobietą, ale raczej tego już nie sprawdzę, bo bardzo kocham obecnego partnera (który w zasadzie jest moim pierwszym poważnym chłopakiem, poprzednie relacje były nieporozumieniem). Nie bierzemy pod uwagę żadnych trójkątów. Ale absolutnie nie będę żałować, jeśli ten związek będzie się szczęśliwie rozwijał i potrwałby całe życie.Panowie i Panie
Ciekawi mnie ilu mieliście partnerów seksualnych w życiuktoś się pochwali ?
Powinien prezentację zrobić w ppt skoro excela lubiKolega pokazał mi kiedyś, jak prowadzi rejestr w excelu. Nawet wykresy są.