ja tam bym nigdy nikomu tak nie zrobił, ponieważ nie rób bliźniemu swemu tego co tobie nie miłe, a to jak ktoś czerpie przyjemność aż z takiego bólu to chyba juz choroba.
Super Cieszy nas to, że twój Pan jest szczęśliwy człowiekiem z tego powodu, że sprawia Ci ból, a ty odbierasz z tego powodu satysfakcje. Dziękuje, że podzieliłaś się z nami tą informacją, przynajmniej wiem, że wariatów na świecie jest więcej niż jeden hehe.Pamiętaj że jednak ja jak i wszystkie te osoby które poddają się takim praktykom lubimy to. Fakt, nie zawsze jest to przyjemne dla mnie ale ból i dominacja którą odczuwam że strony mojego Pana wygrywa z tym i mimo wszystko staram się dla Niego jak i dla samej siebie przetrwać.
Wiesz, rozumiem że możesz nie podzielać mojego punktu widzenia i jak najbardziej to szanuje. Tylko spójrz na to w ten sposób że każdy ma jakiś fetysz. Ja lubię ostry seks a ktoś inny oglądanie damskich stóp lub włosy łonowe u kobiety. Każdy ma prawo lubić to co chce.Super Cieszy nas to, że twój Pan jest szczęśliwy człowiekiem z tego powodu, że sprawia Ci ból, a ty odbierasz z tego powodu satysfakcje. Dziękuje, że podzieliłaś się z nami tą informacją, przynajmniej wiem, że wariatów na świecie jest więcej niż jeden hehe.
I myślę że obrażanie kogoś bo ma inne upodobania jest wydaje mi się lekko nie na miejscu.Wiesz, rozumiem że możesz nie podzielać mojego punktu widzenia i jak najbardziej to szanuje. Tylko spójrz na to w ten sposób że każdy ma jakiś fetysz. Ja lubię ostry seks a ktoś inny oglądanie damskich stóp lub włosy łonowe u kobiety. Każdy ma prawo lubić to co chce.
Ja nie obrażam, tylko zazdroszczę relacjiI myślę że obrażanie kogoś bo ma inne upodobania jest wydaje mi się lekko nie na miejscu.
Jak sobie chceszJa nie obrażam, tylko zazdroszczę relacji![]()
Ale skąd te obrażasz? Oj ojJak sobie chcesz
To jest Twoje zdanie. Tylko nie obrażaj innych.