• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Bliskość bez stosunków

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Przecież bliskość, dotyk przytulanie, czułe słowa, pocałunki, wspólna energia, błysk w oku to najlepsza droga do stosunku

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Czułość jest dla mnie bardzo ważna. Nie wyobrażam sobie być z kimś, kto nie potrzebuje przytulać sie czy całować.

Kiedyś seksem okazywałam uczucia, nie bylo mi łatwo okazać czulosc, luby natomiast obudził we mnie tę łatwość bo sam jest z tych, kto mógłby mnie tulić i całować 24h/dobę, nie zaśnie bez wtulenia, a gdy oglądamy film to 99% czasu mizia mnie po plecach czy masuje mi stopy.
Kto by pomyślał, że będę czuła pipką kiedy :p

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Miałem taką potrzebę, gdy byłem młody. Żyłem w strasznych czasach w Bangladeszu Europy, w którym szalało gigantyczne bezrobocie. To gigantyczne bezrobocie skutkowało wzrostem napięć pomiędzy Polakami w tym kraju. Turyści w Afryce obserwują podobne relacje międzyludzkie, wysokie bezrobocie i duża ilość zbędnych mężczyzn zawsze zwiększa napięcie. Ten kraj był nie tylko źródłem masowej emigracji siły roboczej do przedsiębiorstw za granicą, lecz również rezerwuarem taniej siły najemnej dla kapitału zagranicznego w tym kraju.
Bliskość z osobą płci przeciwnej pozwalała zapomnieć chwilowo o otoczeniu społeczno-ekonomicznym.

Ostatnia edycja: