Ja powiem ze jestem ciekawa jakby to bylo gdybym ja z inna dziewczyna. Nie probuje poniewaz sie tego brzydze. Ale ciekawosc zostaje, chociazby jak to jest calowac sie z dziewczyna o! Mam kolezanke bi wiec jkabym chciala to wiem do kogo sie zwrocic, ale moj facet uwaza to za zdrade, a po drugie moglabym to zrobic chyba tylko po jakims alkoholu.
Na pewno kiedys dziewczyna sobie pomysli jakby to bylo, nie wierze w to ze nigdy jej nie przyszlo takie cos na mysl "ja z inna kobieta", a nawet jesli nie przyszlo to przyjdzie, ale to jeszcze nie jest biseksualizm chyba. Jesli jedna kobiete pociagaja zarowno mezczyzni jak i kobiety- to jest bisexualizm, nie wazne czy czynny czy bierny
moim skromnym zdaniem :wink:
Na pewno kiedys dziewczyna sobie pomysli jakby to bylo, nie wierze w to ze nigdy jej nie przyszlo takie cos na mysl "ja z inna kobieta", a nawet jesli nie przyszlo to przyjdzie, ale to jeszcze nie jest biseksualizm chyba. Jesli jedna kobiete pociagaja zarowno mezczyzni jak i kobiety- to jest bisexualizm, nie wazne czy czynny czy bierny
moim skromnym zdaniem :wink: