W samo sednoa do tego poźniej kupił jej nowe ;-)
Bo przecież my kobiety i tak nie mamy co na siebie włożyć.
W samo sednoa do tego poźniej kupił jej nowe ;-)
Można i tak, życzę wytrwałości, ale skoro gra wstępna to 24/7/365 to kiedy jest rozwinięcie tego wstępu, jakaś kulminacja, relaks ;-)chem_x
Ok! Nie zrozumieliśmy sie.
Bo, w moim pojęciu gra wstępna zaczyna się rano w momencie otwarcia oczu, za chwile pod prysznicem i trwa przez cały dzień, aż do wejścia do sypialni.
Bez względu na dzień tygodnia i pogodę za oknem.
24/365
Te kobietki w tych strojach są tak seksowne, że wręcz nie da się wybrać jednej. Na uwagę IMHO zasługują zwłaszcza panie i stroje ze zdjęć nr 2, 3 i 4.Co chłopaki powiecie na takie zestawy? Ktorys by wam wizualnie odpowiadał?
O, tak... Dominująca kobieta w lateksie i pończoszkach - to jest to, czego mój umysł pragnie... Podobnie ze strojami z lakierowanej skóry.Czyli odrobina lateksu mile widziana i obowiązkowo pończoszki.
Z tych kliku ten komplecik mi się najbardziej podoba
Gdy nie wie, to mu powiedz. I poinstruuj go, jak zdejmuje się stanik z zapięciem gdzie indziej niż z tyłu, i gdzie dokładnie się to zapięcie znajduje. Komunikacja - ważna rzecz.kiedy napalony mężczyzna nie wie co pierwsze zdjąć z kobiety
Super bielizna, mam duże piersi więc to raczej nie dla mnie a szkoda
Mam kilka takich, jednak jeśli masz coś ciekawego na oku to proszę pokaż.A może zestaw bielizny z otwartym biustonoszem?
Ta... to bombaaa... perfetto idealo... a bomba bo ja mieć PIERTOLCA na kolorek czarny, gdyby jeszcze była brunetką i miała niebieskie łoczęta ... a w majtach spory trawniczek także koloru czarnego to... to... i tu się wstrzymam z komentarzem.
Jestem blondynką ze zmiennymi kolorami oczu ( zależy jak pada światło. Są szare, niebieskie lub zielone) , w majtach łyso. Uffff, nie muszę spełniać twoich oczekiwań, bo nie muszę spełniać niczyich oczekiwań.Ta... to bombaaa... perfetto idealo... a bomba bo ja mieć PIERTOLCA na kolorek czarny, gdyby jeszcze była brunetką i miała niebieskie łoczęta ... a w majtach spory trawniczek także koloru czarnego to... to... i tu się wstrzymam z komentarzem.
Ja jestem trochę pokręcony (ale to już wiecie) i dla mnie istnieje tylko kolor niebieski, oczy muszą być niebieskie a gdy są innego koloru to... to... nie potrafiłbym nic z taką panią zrobić (rany z przeszłości).Jestem blondynką ze zmiennymi kolorami oczu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaka bielizna erotyczna dla nas facetow ? | Akcesoria erotyczne | 25 | |
Ż | Używana bielizna | Fetysze i perwersje | 1 | |
Ż | Bielizna Żony | Seks | 7 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 | |
H | Cyber znajomość ;) fetysze, fantazje, bielizna, filmiki | Ogłoszenia | 2 |