Bardzo smakowite!Gdy jestem z mezczyzna zakladam ponczochy ze szwem i do tego pas do ponczoch oczywiscie,12 cm szpilki i koronkowe przeswitujace majtki.
Masz dobry gustMój ranking, kolejność bez znaczenia:
- Harness - skórzana uprząż
- bodystocking - body połączone z dołem, z otwartym krokiem![]()
Skórzany harness do biustonosza
Lubisz skórzane dodatki do bielizny? Mamy dla Ciebie coś, dzięki czemu oszalejesz z zachwytu! Harness do biustonosza, wykonany z wysokiej jakości materiału imitującego skórę. Dzięki licznym płaskim ćwiekom oraz zastosowanym ozdobnym kółkom zamienisz swoją klasyczną bieliznę w zmysłową z...lovita.pl
- body - klasyk![]()
Bodystocking z odkrytymi ramionami i długim rękawem
Prześwitująca siateczka Odkryte ramiona Obcisły krój podkreślający sylwetkę Długie rękawy Zaprezentuj się w bodystockingu, który łączy w sobie zmysłowość i elegancję. Prześwitująca siateczka delikatnie oplata ciało, tworząc efekt, który z pewnością przyciągnie uwagę. Odkryte ramiona dodają...lovita.pl
A ja wolę jak jest po prostu naturalnie owłosiona lub delikatnie przyciętaI tak i tak jest fajnie,erotyczna bielizna też jest super.
Może się to wydać dziecinne,nie miałam jeszcze ale podoba mi się role play![]()
Super.Chcialbym cie z tego rozebrac x
To coś do czego próbuje przekonac partnerkę… zwykle czekamy do wieczora aż mamy chwile dla siebie i wszystko dzieje się szybko…. Ale bardzo jara mnie tematyka odgrywania scenI tak i tak jest fajnie,erotyczna bielizna też jest super.
Może się to wydać dziecinne,nie miałam jeszcze ale podoba mi się role play![]()
Masz coś z tej listy?Mój ranking, kolejność bez znaczenia:
- Harness - skórzana uprząż
- bodystocking - body połączone z dołem, z otwartym krokiem![]()
Skórzany harness do biustonosza
Lubisz skórzane dodatki do bielizny? Mamy dla Ciebie coś, dzięki czemu oszalejesz z zachwytu! Harness do biustonosza, wykonany z wysokiej jakości materiału imitującego skórę. Dzięki licznym płaskim ćwiekom oraz zastosowanym ozdobnym kółkom zamienisz swoją klasyczną bieliznę w zmysłową z...lovita.pl
- body - klasyk![]()
Bodystocking z odkrytymi ramionami i długim rękawem
Prześwitująca siateczka Odkryte ramiona Obcisły krój podkreślający sylwetkę Długie rękawy Zaprezentuj się w bodystockingu, który łączy w sobie zmysłowość i elegancję. Prześwitująca siateczka delikatnie oplata ciało, tworząc efekt, który z pewnością przyciągnie uwagę. Odkryte ramiona dodają...lovita.pl
Swego czasu miałam trochę bodystocking ale z czasem się podarłyMasz coś z tej listy?
" Się podarły" uhm....jaaasneSwego czasu miałam trochę bodystocking ale z czasem się podarłychwilowo minimalizm wdrażam, ale kto wie co przyszłość przyniesie
![]()
Zapytałem, bo właśnie zaczynam 10 książkę więc przygotowuje się do tego co mnie czeka. Chociaż na koniec zostawiłem sobie kobyłę, ale lubię wyzwania.Swego czasu miałam trochę bodystocking ale z czasem się podarłychwilowo minimalizm wdrażam, ale kto wie co przyszłość przyniesie
![]()
Ciekawe co to za kobyła. A do reszty się nie odniosęZapytałem, bo właśnie zaczynam 10 książkę więc przygotowuje się do tego co mnie czeka. Chociaż na koniec zostawiłem sobie kobyłę, ale lubię wyzwania.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| K | Jaka bielizna erotyczna dla nas facetow ? | Akcesoria erotyczne | 25 | |
| A | Bielizna erotyczna | Fetysze i perwersje | 75 | |
| J | Bielizna nie do pary... | Fetysze i perwersje | 0 | |
|
|
crossdresser damska bielizna pończochy | Fetysze i perwersje | 11 | |
| Ż | Używana bielizna | Fetysze i perwersje | 1 |