• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bielizna erotyczna, ubrania i przebrania do łóżka

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Ja przerobiłem:Szefową,Nauczycielkę,Sąsiadkę,Sekretarkę,Niewierną Żonę,Macochę...to pamiętam. I nie potrzeba do tego fikuśnych szmatek z sex-shopu,każda kobieta ma w swojej szafie coś co będzie pasowało do klimatu

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
Ja przerobiłem:Szefową,Nauczycielkę,Sąsiadkę,Sekretarkę,Niewierną Żonę,Macochę...to pamiętam. I nie potrzeba do tego fikuśnych szmatek z sex-shopu,każda kobieta ma w swojej szafie coś co będzie pasowało do klimatu
I takie samodzielnie przygotowane stroje z tego co ma się we własnej szafie są często o wiele lepsze niż ta tandeta z neta

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Na mnie zawsze działa sexi bielizna. Oczywiście jako element gry wstępnej, bo w trakcie to niewiele zostaję na mojej pani. Uwielbiam jak założy rajstopy lub pończochy, do tego delikatne gładkie majteczki i jakąś fajną koszulkę. Czasem trochę trudno ją przekonać i wpada do sypialni w bawełnianej piżamie ze spodenkami. Wtedy ściągam całość niemal od razu. Jeśli chodzi o mnie to albo wracam z pod prysznica w samym szlafroku lub w seksownych bokserkach. Wyjątek stanowią nasze wyjazdy weekendowe. Tam oboje robimy sobie różne niespodzianki przebieranki i w ruch idą body z dziurką, otwarte rajstopki, siateczkowe koszulki itp.